Antal: personer
En mega fantastisk og syndig brownie med 4 lag! Spis den meget gerne sammen med en god vaniljeis.
Udstyr til denne opskrift:
- Firkantet form (Ca. 20x20 cm)
Ingredienser:
Brownie grunddej:
- 160 gram smør
- 160 gram sukker
- 3 æg
- 135 gram hvedemel
- 1/2 tsk salt
Blondie:
- 50 gram hvid chokolade
Gold brownie:
- 50 gram Gold chokolade (Reklamelink)
Mørk brownie:
- 50 gram mørk chokolade
Derudover:
- 1 pakke Oreo
Fremgangsmåde:
- Smelt smørret og tilsæt sukker.
- Pisk derefter æggene i.
- Kom mel og salt i, og pisk det sammen indtil dejen er ensartet.
- Del brownie grunddejen i 3 lige store portioner og tilsæt hhv. smeltet hvid, Gold og mørk chokolade. Vend det godt sammen, indtil dejene er ensartede.
- Beklæd en firkantet form (ca. 20 x 20 cm) med bagepapir.
- Fordel først den hvide brownie i formen.
- Put derefter Gold brownien ovenpå og fordel den godt.
- Læg hele Oreos på.
- Afslut med at fordele den mørke browniedej øverst.
- Bag brownien ved 180 grader i ca. 25-30 minutter.
- Lad brownien køle af i kølelskabet inden den skæres ud i små firkantede stykker.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
[…] Vores favorit: 4-lags brownie med Oreo […]