Antal: personer
En helt fantastisk og snasket brookie, som er en blanding af en brownie og en cookie i samme kage. Server den gerne med en godvaniljeis til.
Udstyr til denne opskrift:
- Brødform (Ca. 25x12 cm) (reklamelink)
Ingredienser:
Brownie:
- 120 gram smør
- 100 gram mørk chokolade (knapper eller hakket)
- 120 gram sukker
- 3 æg
- 100 gram hvedemel
- 30 gram kakaopulver
- 1/2 tsk salt
Cookie:
- 100 gram smør (stuetempereret)
- 60 gram brun farin
- 1 æg
- 160 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 100 gram mælkechokolade (knapper eller hakket)
Fremgangsmåde:
Brownie:
- Smelt smør sammen med chokolade.
- Pisk derefter æggene i. Pisk indtil massen bliver tyk og luftig.
- Kom mel, kakaopulver og salt i, og rør det sammen indtil dejen er ensartet.
- Fordel browniedejen i en brødform (ca. 25x12 cm) beklædt med bagepapir.
Cookie:
- Rør smør og brun farin sammen.
- Rør æg i dejen.
- Tilsæt mel, bagepulver, salt og mælkechokolade. Rør det sammen til en ensartet masse.
- Fordel cookiedejen ovenpå din ubagte browniedej.
- Bag kagen i 35-40 minutter ved 175 grader.
- Lad kagen køle helt af inden servering.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar