Chokoladebarer med pistaciekrokant og hindbær
Denne chokoladebar opskrift byder på en skøn kombination af mørk chokolade, pistaciekrokant og frysetørrede hindbær. Chokoladebaren har en lækker, mørk og fyldig smag, der komplementeres af den crunchy pistaciekrokant De frysetørrede hindbær giver en frugtig syrlighed, som afrunder smagen helt perfekt.Disse chokoladebarer er perfekte til at forkæle sig selv eller til at give som gave. . Hvis du er på jagt efter en anderledes og lækker chokoladebar opskrift, så er denne variant med pistaciekrokant og hindbær et sikkert hit.
Forberedelse:
40 minutter
Tilberedning:
0 minutter
Tid i alt:
40 minutter
Ingredienser
Pistaciekrokant
- 25 gram usaltede pistacienødder (reklamelink)
- 40 gram sukker
Derudover
- Frysetørret hindbær (reklamelink)
Chokoladebarer
- 200 gram mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Kom sukkeret på en pande og lad det smelte indtil det får en gylden farve.
- Tilsæt pistacienødderne og rør det godt sammen med det gyldne sukker.
- Hæld krokanten over på et stykke bagepapir og lad det køle helt ned. Hak derefter pistaciekrokanten i stykker.
- Hak derefter pistaciekrokanten i stykker og sæt det til side indtil du skal bruge det.
- Dekorer evt. dine chokoladeforme med farvet kakaosmør inden du går igang.
- Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
- Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
- Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller. Bank formen let ned i bordet så du får eventuelle luftbobler væk
- Drys med hakket pistaciekrokant og frysetørret hindbær. Sæt derefter formen et køligt sted inden de bankes ud af formene.
- Opbevar barerne køligt i en tætsluttet beholder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften
Skriv et svar