• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Chokoladebarer med pistaciekrokant og hindbær

2. april 2022 Leave a Comment

Home » Chokolade » Chokoladebarer med pistaciekrokant og hindbær

Chokoladebarer med pistaciekrokant og hindbær

Denne chokoladebar opskrift byder på en skøn kombination af mørk chokolade, pistaciekrokant og frysetørrede hindbær. Chokoladebaren har en lækker, mørk og fyldig smag, der komplementeres af den crunchy pistaciekrokant De frysetørrede hindbær giver en frugtig syrlighed, som afrunder smagen helt perfekt.
Disse chokoladebarer er perfekte til at forkæle sig selv eller til at give som gave. . Hvis du er på jagt efter en anderledes og lækker chokoladebar opskrift, så er denne variant med pistaciekrokant og hindbær et sikkert hit.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse: 40 minutter minutter
Tilberedning: 0 minutter minutter
Tid i alt: 40 minutter minutter
(undgå sort skærm)

Ingredienser
  

Pistaciekrokant

  • 25 gram usaltede pistacienødder (reklamelink)
  • 40 gram sukker

Derudover

  • Frysetørret hindbær (reklamelink)

Chokoladebarer

  • 200 gram mørk chokolade

Fremgangsmåde
 

  • Kom sukkeret på en pande og lad det smelte indtil det får en gylden farve.
  • Tilsæt pistacienødderne og rør det godt sammen med det gyldne sukker.
  • Hæld krokanten over på et stykke bagepapir og lad det køle helt ned. Hak derefter pistaciekrokanten i stykker.
  • Hak derefter pistaciekrokanten i stykker og sæt det til side indtil du skal bruge det.
  • Dekorer evt. dine chokoladeforme med farvet kakaosmør inden du går igang.
  • Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
  • Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
  • Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller. Bank formen let ned i bordet så du får eventuelle luftbobler væk
  • Drys med hakket pistaciekrokant og frysetørret hindbær. Sæt derefter formen et køligt sted inden de bankes ud af formene.
  • Opbevar barerne køligt i en tætsluttet beholder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Hjemmelavet chokoladebrud med tørret frugtHjemmelavet chokoladebrud med tørret frugt Fyldte chokolader med hindbærtrøffelFyldte chokolader med hindbærtrøffel Fyldte chokolader med karamelcrunchFyldte chokolader med karamel crunch Hjemmelavede Snickers barer - chokoladebarer med karamel, fransk nougat og peanutsHjemmelavede Snickers bar – chokoladebar med karamel, fransk nougat og peanuts Fyldte chokolader med mintFyldte chokolader med mint Fyldte chokolader med orangeknasFyldte chokolader med orangeknas Fyldte chokolader med passionsfrugtFyldte chokolader med passionsfrugt Fyldte chokolader med karamelFyldte chokolader med karamel

Filed Under: Chokolade

Previous Post: « Fyldte chokolader med kaffe
Next Post: Nemme surdejsboller uden surdej »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required