Antal: stk
Skønne og fluffy bananpandekager med mørk chokolade.
Ingredienser:
Bananpandekager med chokolade:
- 170 gram hvedemel
- 2 spsk sukker
- 2,5 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk vaniljesukker
- 50 gram mørk eller mælkechokolade
- 2 moste bananer (gerne overmodne)
- 2,5 dl mælk
- 2 æg
- 25 gram smør (smeltet)
Fremgangsmåde:
- Bland mel, sukker, bagepulver, salt, vaniljesukker og chokolade.
- Tilsæt mælk, æg og moste bananer. Pisk det sammen til en ensartet masse.
- Pisk til sidst det smeltede smør i dejen.
- Kom lidt fedtstof på en pande og afsæt små klatter af pandekagedejen på panden.
- Steg dem på hver side indtil de er fine og gyldenbrune.
- Server dem gerne mens de stadig er lune.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar