Antal: personer
En super lækker squashkage med en perfekt sprøjtefast flødeostecreme, som ikke flyder ud!
Udstyr til denne opskrift:
- Brødform (ca. 18 x 11 cm)
- Sprøjteposer (reklamelink)
- Stjernetyl (reklamelink)
Ingredienser:
Squashkage:
- 2 æg
- 200 gram brun farin
- 1 dl olie
- 150 gram mel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk stødt kanel
- 1 tsk stødt nellike
- 1/2 tsk salt
- 200 gram squash (ca. 1 squash)
Cream cheese frosting:
- 1/2 pose Dr. Oetker base for buttercream (reklamelink)
- 75 gram flødeost
- 50 gram smør (stuetempereret)
Fremgangsmåde:
Squashkage:
- Æg og brun farin piskes sammen til det er lyst og har en tyk og luftig konsistens.
- Olien tilsættes lidt ad gangen mens der stadig piskes.
- Tilsæt de tørre ingredienser: mel, bagepulver, kanel, stødt nellike og salt.
- Vend det godt sammen.
- Riv din squash og vend det i dejen.
- Kagen bages i en lille brødsform (ca. 18 x 11 cm) foret med bagepapir ved 170 grader i ca. 45-50 minutter.
Cream cheese frosting:
- Pisk alle ingredienser sammen til en hvid og luftig masse. Dette tager ca. 2-4 minutter.
- Kom cream cheese frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine toppe på kagen.
- Pynt evt. med lidt finthakket pistacie.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar