• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Svampede chokolademuffins

6. februar 2025 2 Comments

Home » Cupcakes og muffins » Svampede chokolademuffins

Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykker

Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykker
Dette er opskriften på de bedste svampede chokolademuffins, som er fyldt med chokoladestykker og har en mega blød og svampet krumme. De er lavet med kærnemælk, hvilket giver den perfekte luftige og svampede konsistens. Hvis du leder efter en chokolademuffins opskrift, der både er nem og som smager fantastisk, så er er denne et godt bud.
Jeg bager mine chokolademuffins i tulipan muffinsforme, hvilket giver store og flotte muffins. Hvis du i stedet bruger almindelige muffinsforme, får du lidt flere muffins ud af opskriften, og bagetiden skal måske reduceres et par minutter.
For ekstra chokoladesmag har jeg tilføjet chokoladestykker, der smelter let under bagningen og gør dem endnu mere lækre. Med denne opskrift på nemme chokolademuffins får du en helt fantastisk opskrift, som mange elsker.
5 fra 2 vurderinger
Forberedelse: 15 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Tid i alt: 35 minutter minutter
(undgå sort skærm)
15 store muffins

Udstyr til opskriften:

  • Tulipan muffinsforme (reklamelink)
  • Muffinsbageform (reklamelink)

Ingredienser
  

Chokolademuffins:

  • 1,5 dl raps- eller solsikkeolie
  • 2 æg
  • 5 dl kærnemælk
  • 275 gram sukker
  • 300 gram hvedemel
  • 1,5 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 85 gram kakaopulver
  • 125 gram mælkechokolade (knapper eller hakket)

Fremgangsmåde
 

  • Pisk olie, æg, kærnemælk og sukker sammen.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og vend det sammen til en ensartet dej.
  • Fordel dejen i papirmuffinsforme. Fyld dem ca. 2/3 op.
  • Bag dine chokolademuffins ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Spørgsmål & svar

Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykker
Hvordan får jeg de mest svampede chokolademuffins?
Disse chokolademuffins med kærnemælk er de ultimativt bedste, blødeste og mest svampede. Kærnemælk er "den hemmelige ingrediens" i denne opskrift. Kærnemælk giver gør at de bliver perfekt svampede og luftige.
Kan jeg bruge mørk chokolade i stedet for mælkechokolade?
Ja, du kan sagtens tilpasse din chokolademuffins opskrift og bruge mørk chokolade. Du kan også kombinere forskellige typer chokolade.
Hvordan opbevarer jeg nemme chokolademuffins, så de forbliver svampede og lækre?
For at holde dine nemme chokolademuffins friske i flere dage skal du opbevare dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Hvis du vil gemme dem længere, kan de fryses ned og blot tøs op efter behov.
Hvordan får jeg en ekstra intens chokoladesmag?
For at lave de bedste chokolademuffins kan du bruge en kombination af kakaopulver og hakket chokolade eller chokoladeknapper i dejen. En smule espresso eller kaffe i dejen kan også forstærke chokoladesmagen uden.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Chokolade cupcakes med jordbærfrostingChokolade cupcakes med jordbærfrosting Cupcakes med æble, karamelfrosting og karamelpopcornCupcakes med æble, karamelfrosting og karamel popcorn Halloween cupcakes med Oreo og chokoladeHalloween cupcakes med Oreo og chokolade Hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødderHindbærmuffins med marcipan, nødder og hvid chokolade Svampede chokolademuffins med chokoladestykkerSvampede chokolademuffins med chokoladestykker Rabarbermuffins med marcipan og mandlerRabarbermuffins med marcipan og mandler Brownie muffinsS’mores muffins – brownie muffins med skumfidus Den bedste opskrift på makronmuffins - sprøde og chewy muffins med makronerMakronmuffins

Filed Under: Cupcakes og muffins

Previous Post: « Svampet appelsinkage med hvid chokoladecreme
Next Post: Brownie med Oreo »

Reader Interactions

Comments

  1. Anja Sindahl

    8. februar 2025 at 18:59

    5 stars
    Har lige bagt dem og wauw de er bløde og luftige 👍🏻

    Svar
  2. Lissy vibsig

    29. april 2025 at 14:02

    5 stars
    Super lækkert, i halvdelen ad dejen kom jeg blåbær, serveret med en iskugle.

    Svar
5 from 2 votes

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Vurder opskriften uden at skrive en kommentar

Something went wrong. Please try again.