Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykker

Dette er opskriften på de bedste svampede chokolademuffins, som er fyldt med chokoladestykker og har en mega blød og svampet krumme. De er lavet med kærnemælk, hvilket giver den perfekte luftige og svampede konsistens. Hvis du leder efter en chokolademuffins opskrift, der både er nem og som smager fantastisk, så er er denne et godt bud.Jeg bager mine chokolademuffins i tulipan muffinsforme, hvilket giver store og flotte muffins. Hvis du i stedet bruger almindelige muffinsforme, får du lidt flere muffins ud af opskriften, og bagetiden skal måske reduceres et par minutter.For ekstra chokoladesmag har jeg tilføjet chokoladestykker, der smelter let under bagningen og gør dem endnu mere lækre. Med denne opskrift på nemme chokolademuffins får du en helt fantastisk opskrift, som mange elsker.
Forberedelse:
15 minutter
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
35 minutter
Udstyr til opskriften:
- Tulipan muffinsforme (reklamelink)
- Muffinsbageform (reklamelink)
Ingredienser
Chokolademuffins:
- 1,5 dl raps- eller solsikkeolie
- 2 æg
- 5 dl kærnemælk
- 275 gram sukker
- 300 gram hvedemel
- 1,5 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 1/2 tsk salt
- 85 gram kakaopulver
- 125 gram mælkechokolade (knapper eller hakket)
Fremgangsmåde
- Pisk olie, æg, kærnemælk og sukker sammen.
- Tilsæt de resterende ingredienser og vend det sammen til en ensartet dej.
- Fordel dejen i papirmuffinsforme. Fyld dem ca. 2/3 op.
- Bag dine chokolademuffins ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Spørgsmål & svar

Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften
Har lige bagt dem og wauw de er bløde og luftige 👍🏻
Super lækkert, i halvdelen ad dejen kom jeg blåbær, serveret med en iskugle.