Antal: 20 stk
Skønne hjemmelavede skildpadde flødeboller, som består af en dejlig, blød og fluffy flødebolleskum, en smagsfuld rom-karamel og så er hele herligheden overtrukket med mørk chokolade. De smager fuldstændig som skildpadder i flødebolleform.
Rom-karamel:
- 1/4 dåse dulce de leche
- 1 tsk rom
- 1-2 tsk rom aroma
- 1 knsp salt
Mørk chokoladeovertræk
- 350 gram mørk chokolade
- 35 gram kakaosmør (reklamelink)
Marcipanbunde:
Marcipanen rulles ud til 3-4 mm tykkelse i lidt flormelis. Stik runde bunde ud med en udstikker på 4 cm.
Bag dem ved 180 grader i 7-8 minutter.
Lad dem køle helt af på en rist.
Mørk chokoladeudtræk:
Kom chokolade og kakaosmør i en skål og temperer det over vandbad eller i mikroovnen.
Arbejdstemperaturen skal ramme ca. 32 grader.
Hæld chokoladen ned i et højt glas hvor du kan dyppe hele flødebollen ned i.
Dyp flødebollen ned i chokoladen – lad derefter det “overskydende” chokolade løbe af flødebollen inden du vender den om.
Pynt flødebollerne med krymmel og spiselige guldflager