Go Back
+ servings
Banankage med chokolade - svampet og luftig opskrift
Udskriv april 18, 2019
Antal: 8 personer
Den bedste opskrift på en luftig og lækker banankage! Jeg laver ALTID denne opskrift når jeg skal bage banankage – det er en sikker vinder hver eneste gang!
Udstyr til denne opskrift:

Ingredienser:

Banankage:
  • 2 æg
  • 120 gram sukker
  • 3-4 bananer (3 store eller 4 små overmodne bananer)
  • 1 dl solsikke- eller rapsolie
  • 185 gram hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 1/4 tsk salt
  • 75 gram chokolade (vælg din yndlings)

Fremgangsmåde:

  • Pisk æg og sukker helt lyst og luftigt.
  • Mos bananerne til grød og pisk dem med i æggemassen.
  • Tilsæt olie og pisk det sammen.
  • Tilsæt mel, natron, salt og chokolade. Pisk det kortvarigt sammen til dejen er ensartet.
  • Kom bagepapir i bunden af en springform (Ø18 cm) og hæld din dej i.
  • Drys evt. lidt ekstra chokolade på toppen.
  • Bag banankagen ved 175 grader i ca. 50 minutter.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!