Antal: 8 personer
Madlavningstilstand (undgå din skærm slukker)
Den bedste opskrift på en luftig og lækker banankage! Jeg laver ALTID denne opskrift når jeg skal bage banankage – det er en sikker vinder hver eneste gang!
Banankage: 2 æg 120 gram sukker 3-4 bananer (3 store eller 4 små overmodne bananer) 1 dl solsikke- eller rapsolie 185 gram hvedemel 1 tsk natron 1/4 tsk salt 75 gram chokolade (vælg din yndlings)
Pisk æg og sukker helt lyst og luftigt.
Mos bananerne til grød og pisk dem med i æggemassen.
Tilsæt olie og pisk det sammen.
Tilsæt mel, natron, salt og chokolade. Pisk det kortvarigt sammen til dejen er ensartet.
Kom bagepapir i bunden af en springform (Ø18 cm) og hæld din dej i.
Drys evt. lidt ekstra chokolade på toppen.
Bag banankagen ved 175 grader i ca. 50 minutter.