Go Back
+ servings
Luftige og bløde bananpandekager med chokolade
Udskriv februar 15, 2018
Antal: 14 stk
Skønne og fluffy bananpandekager med mørk chokolade.

Ingredienser:

Bananpandekager med chokolade:
  • 170 gram hvedemel
  • 2 spsk sukker
  • 2,5 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 gram mørk eller mælkechokolade
  • 2 moste bananer (gerne overmodne)
  • 2,5 dl mælk
  • 2 æg
  • 25 gram smør (smeltet)

Fremgangsmåde:

  • Bland mel, sukker, bagepulver, salt, vaniljesukker og chokolade.
  • Tilsæt mælk, æg og moste bananer. Pisk det sammen til en ensartet masse.
  • Pisk til sidst det smeltede smør i dejen.
  • Kom lidt fedtstof på en pande og afsæt små klatter af pandekagedejen på panden.
  • Steg dem på hver side indtil de er fine og gyldenbrune.
  • Server dem gerne mens de stadig er lune.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!