• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Nutellasnurrer med karamel – opskrift på bløde snurrer

9. oktober 2019

Nutellasnurrer med karamel - opskrift på chokoladesnurrer

Home » Diverse » Nutellasnurrer med karamel – opskrift på bløde snurrer

Nutellasnurrer med karamel - opskrift på chokoladesnurrer

Nutellasnurrer med karamel - opskrift på chokoladesnurrer
De bedste nutellasnurrer med karamel til dags dato! Hold nu fast, hvor er de bare syndigt lækre og bløde! Disse snurrer er fyldt med cremet Nutella og sød karamel, som smager helt fantastisk sammen. Spis dem meget gerne lune og friskbagte.
Denne chokoladesnurrer opskrift er nem at følge, og resultatet bliver de lækreste snurrer med Nutella og karamel, der er super bløde og luftige. De er perfekte til en hyggelig eftermiddag med en kop kaffe.
Hvis du elsker bagværk med chokolade og karamel, er disse nutellasnurrer en god opskrift til dig.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
14 stk

Ingredienser
  

Nutellasnurrer:

  • 75 gram smør
  • 2,5 dl sødmælk
  • 25 gram gær
  • 1 æg
  • 75 gram sukker
  • 500 gram hvedemel
  • 2,5 tsk kardemomme
  • 1 tsk salt

Derudover:

  • Nutella
  • Dulce de leche
  • 1 æg (til pensling)

Fremgangsmåde
 

  • Smelt smørret sammen med mælk. Sørg for det er håndvarmt når gær tilsættes.
  • Smuldr gær i og rør indtil det er opløst.
  • Tilsæt æg og sukker og rør det godt sammen.
  • Tilsæt derefter mel sammen med kardemomme og ælt dejen godt sammen på en røremaskine i ca. 10 minutter. Dejen er æltet færdig når den slipper/klasker mod skålens kanter og når du kan røre ved den uden den klistrer fast til dine fingre.
  • Lad dejen hæve med et fugtigt visketykke over sig i 1 time.
  • Rul derefter dejen ud i en rektangel i en tykkelse på ca 0,5-1 cm.
  • Smør Nutella ud på dejen og fordel det jævnt.
  • Tag fat i den øverste del af dejen og fold den ind mod midten.
  • Tag derefter den nederste del af dejen og fold op over det første lag, så du nu har en dej i 3 lag.
  • Rul dejen med din kagerulle.
  • Skær aflange strimler i dejen á ca. 2-3 cm.
  • Skær hver strimmel op i midten, men undlad at skære den helt igennem!
  • Tag fat i begge ender og sno dem rundt om hinanden – sørg for de 2 løse ender er klistret godt sammen,
  • Læg herefter den snoede dej på bordet og rul den rundt om sig selv. Afslut med at skubbe enden ind under snurren.
  • Gentag dette med alle strimlerne og læg snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Lad dem efterhæve med et fugtigt viskestykke over sig i 30 minutter.
  • Pensl snurrerne med sammenpisket æg.
  • Lav en lille fordybning i midten af snurrerne og kom en tsk dulche de leche ned i hver.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.

Spørgsmål & svar

Kan jeg lave nutellasnurrer i forvejen?
Disse Nutellasnurrer er helt klart bedst samme dag som de er bagt. Men de kan fryses ned og blot lunes kort i ovnen, når de skal serveres, så de bliver dejligt bløde igen.
Kan jeg bruge andet end Nutella i denne chokoladesnurrer opskrift?
Ja, du kan erstatte Nutella med en anden chokolade- eller nøddecreme. Du kan også prøve med smeltet mørk chokolade eller peanutbutter for en lidt anderledes smag.
Hvordan får jeg mine nutellasnurrer ekstra luftige?
For at få de blødeste og mest luftige snurrer er det vigtigt at ælte dejen længe, lade den hæve længe nok og ikke bruge for meget mel i dejen.
Kan jeg lave denne nutellasnurrer opskrift uden karamel?
Ja, hvis du foretrækker det uden karamel, kan du sagtens lave dem kun med Nutella – de bliver stadig de lækreste og blødeste chokoladesnurrer.
Hvordan opbevarer jeg bedst mine nutellasnurrer?
Opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til to dage. Hvis du vil gemme dem længere, kan de fryses og lunes let i ovnen eller mikroovnen inden servering.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Hjemmelavet churros opskriftChurros opskrift Donuts med karamel og daim - opskrift på luftige donutsDonuts med karamel og daim – opskrift på luftige donuts Bananboller med chokolade og nødder - sund, kaloriefattig og mættende snackBananboller med chokolade og nødder – sund, kaloriefattig og mættende snack Luftige donuts med hindbærsukker - opskrift på hjemmelavet donutsLuftige donuts med hindbærsukker – opskrift på hjemmelavet donuts Pæredessert med vaniljemousse, karamel og crumble - smuk portionsanrettet dessertPære dessert med vaniljemousse, karamel og crumble – smuk portionsanrettet dessert Chokolade kop kage - lækker og hurtig kage i mikroovnChokoladekage i kop – lækker og hurtig kop kage i mikroovn Højsnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegleHøjsnegle – opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle Karamel popcorn - opskrift på nem og lækker snackKaramel popcorn

Filed Under: Diverse

Previous Post: « Halloween cupcakes med Oreo og chokolade
Next Post: Rabarber cheesecake med Ruby cremeux »

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required