Nutellasnurrer med karamel - opskrift på chokoladesnurrer

De bedste nutellasnurrer med karamel til dags dato! Hold nu fast, hvor er de bare syndigt lækre og bløde! Disse snurrer er fyldt med cremet Nutella og sød karamel, som smager helt fantastisk sammen. Spis dem meget gerne lune og friskbagte.Denne chokoladesnurrer opskrift er nem at følge, og resultatet bliver de lækreste snurrer med Nutella og karamel, der er super bløde og luftige. De er perfekte til en hyggelig eftermiddag med en kop kaffe.Hvis du elsker bagværk med chokolade og karamel, er disse nutellasnurrer en god opskrift til dig.
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
Ingredienser
Nutellasnurrer:
- 75 gram smør
- 2,5 dl sødmælk
- 25 gram gær
- 1 æg
- 75 gram sukker
- 500 gram hvedemel
- 2,5 tsk kardemomme
- 1 tsk salt
Derudover:
- Nutella
- Dulce de leche
- 1 æg (til pensling)
Fremgangsmåde
- Smelt smørret sammen med mælk. Sørg for det er håndvarmt når gær tilsættes.
- Smuldr gær i og rør indtil det er opløst.
- Tilsæt æg og sukker og rør det godt sammen.
- Tilsæt derefter mel sammen med kardemomme og ælt dejen godt sammen på en røremaskine i ca. 10 minutter. Dejen er æltet færdig når den slipper/klasker mod skålens kanter og når du kan røre ved den uden den klistrer fast til dine fingre.
- Lad dejen hæve med et fugtigt visketykke over sig i 1 time.
- Rul derefter dejen ud i en rektangel i en tykkelse på ca 0,5-1 cm.
- Smør Nutella ud på dejen og fordel det jævnt.
- Tag fat i den øverste del af dejen og fold den ind mod midten.
- Tag derefter den nederste del af dejen og fold op over det første lag, så du nu har en dej i 3 lag.
- Rul dejen med din kagerulle.
- Skær aflange strimler i dejen á ca. 2-3 cm.
- Skær hver strimmel op i midten, men undlad at skære den helt igennem!
- Tag fat i begge ender og sno dem rundt om hinanden – sørg for de 2 løse ender er klistret godt sammen,
- Læg herefter den snoede dej på bordet og rul den rundt om sig selv. Afslut med at skubbe enden ind under snurren.
- Gentag dette med alle strimlerne og læg snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Lad dem efterhæve med et fugtigt viskestykke over sig i 30 minutter.
- Pensl snurrerne med sammenpisket æg.
- Lav en lille fordybning i midten af snurrerne og kom en tsk dulche de leche ned i hver.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!