Denne opskrift på hjemmelavet vaniljesukker en helt fantastisk måde, hvorpå man kan få en super lækker og smagsgivende vaniljesukker. Med garanti meget bedre end de forskellige købe-vaniljesukker, man kan købe i supermarkederne!Vaniljestænger er blevet en rigtig dyr vare og derfor gælder det om, at få så meget ud af dem som muligt! Så hvis du ikke ved, hvad man kan bruge tomme vaniljestænger til, så er dette den perfekte måde at få så meget ud af dem som muligt.Jeg tørrer og tilsætter ofte flere vaniljestænger med lidt ekstra sukker, efterhånden som jeg bruger dem.
Ingredienser:
- 2 tomme vaniljestænger
- 150 gram sukker
Fremgangsmåde:
- Lad de tomme vaniljestænger ligge på køkkenbordet og tørre i 2-3 dage.
- Skær dem derefter i mindre stykker og kom dem i en minihakker/kaffekværn sammen med sukker.
- Blend det hele sammen til en fin vaniljesukker.
- Opbevar vaniljesukkeret i en lufttæt beholder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar