Højsnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle

Denne højsnegle opskrift giver dig de ultimative svampede kanelsnegle. De bløde, luftige og høje kanelsnegle er fyldt med blød kanelremonce, der gør hver bid til en lækker oplevelse. Kanelsneglene er bagt i forme, så fyldet forbliver inde i sneglene, hvilket giver dem den perfekte konsistens og smag.Højsneglene smager helt fantastisk, især når de er friskbagte og lidt lune. Selvom de er bedst samme dag, som de er bagt, kan de godt holde sig lækre i et par dage, hvis de opbevares i en lukket pose/beholder ved stuetemperatur.Er du på udkig efter en nem og lækker opskrift på høje kanelsnegle, der giver dig svampede og luftige kanelsnegle, så er denne opskrift lige noget for dig.Prøv også min opskrift på svampet kanelbrød med flødeostecreme og bløde og snaskede kanelsnegle.
Trin-for-trin video til opskriften
Forberedelse:
2 timer
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
2 timer 20 minutter
Udstyr til opskriften:
Ingredienser
Kanelsnegle:
- 100 gram smør
- 3 dl mælk
- 30 gram gær
- 2 æg
- Ca. 600 gram hvedemel
- 50 gram sukker
- 3 tsk stødt kardemomme
- 1 tsk salt
Remonce:
- 215 gram smør (stuetempereret)
- 150 gram brun farin
- 85 gram sukker
- 120 gram marcipan (revet)
- 6 tsk kanel
Derudover;
- 1 æg (til pensling)
Fremgangsmåde
Kanelsnegle:
- Smelt smørret sammen med mælk. Sørg for det er håndvarmt inden gær tilsættes.
- Smuldr gær i og rør indtil det er opløst.
- Tilsæt æg, hvedemel, sukker, kardemomme og salt.
- Lad dejen ælte godt, vej middelhøj hastighed, indtil den slipper kanterne på skålen – dette tager ca. 10 minutter.
- Lad dejen hæve med et fugtigt visketykke over sig i 1 time og lav remoncen imens.
Remonce:
- Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål og lad den stå på bordet til du skal bruge den.
Samling:
- Rul din dej ud i et rektangel (ca. 65x40 cm) på et meldrysset bord.
- Fordel remoncen jævnt ud over hele dejen.
- Rul din dej stramt sammen til en pølse og skær den ud i snegle (ca. 6-7 cm tykke)
- Placer kanelsneglene i silikoneforme fra By Ditte Julie eller lignende og tryk dem lidt ned.
- Lad dem efterhæve med et fugtigt viskestykke over sig i 1/2 time.
- Pensl dem med sammenpisket æg.
- Bag kanelsneglene ved 180 grader i ca. 18-20 minutter indtil kanelsneglene har en gyldenbrun overflade.
- Når kanelsneglene er kølet helt af befries de forsigtigt fra silikoneformen og pyntes med glasur.
Spørgsmål & svar


Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften
Skriv et svar