• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Højsnegle – opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle

14. februar 2025 Leave a Comment

Home » Kanelsnegle » Højsnegle – opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle

Højsnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle

Højsnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle
Denne højsnegle opskrift giver dig de ultimative svampede kanelsnegle. De bløde, luftige og høje kanelsnegle er fyldt med blød kanelremonce, der gør hver bid til en lækker oplevelse. Kanelsneglene er bagt i forme, så fyldet forbliver inde i sneglene, hvilket giver dem den perfekte konsistens og smag.
Højsneglene smager helt fantastisk, især når de er friskbagte og lidt lune. Selvom de er bedst samme dag, som de er bagt, kan de godt holde sig lækre i et par dage, hvis de opbevares i en lukket pose/beholder ved stuetemperatur.
Er du på udkig efter en nem og lækker opskrift på høje kanelsnegle, der giver dig svampede og luftige kanelsnegle, så er denne opskrift lige noget for dig.
Prøv også min opskrift på svampet kanelbrød med flødeostecreme og bløde og snaskede kanelsnegle.
Ingen vurderinger endnu

Trin-for-trin video til opskriften

Forberedelse: 2 timer timer
Tilberedning: 20 minutter minutter
Tid i alt: 2 timer timer 20 minutter minutter
(undgå sort skærm)
12 stk

Udstyr til opskriften:

  • By Ditte Julie silioneform med 6 huller

Ingredienser
  

Kanelsnegle:

  • 100 gram smør
  • 3 dl mælk
  • 30 gram gær
  • 2 æg
  • Ca. 600 gram hvedemel
  • 50 gram sukker
  • 3 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk salt

Remonce:

  • 215 gram smør (stuetempereret)
  • 150 gram brun farin
  • 85 gram sukker
  • 120 gram marcipan (revet)
  • 6 tsk kanel

Derudover;

  • 1 æg (til pensling)

Fremgangsmåde
 

Kanelsnegle:

  • Smelt smørret sammen med mælk. Sørg for det er håndvarmt inden gær tilsættes.
  • Smuldr gær i og rør indtil det er opløst.
  • Tilsæt æg, hvedemel, sukker, kardemomme og salt.
  • Lad dejen ælte godt, vej middelhøj hastighed, indtil den slipper kanterne på skålen – dette tager ca. 10 minutter.
  • Lad dejen hæve med et fugtigt visketykke over sig i 1 time og lav remoncen imens.

Remonce:

  • Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål og lad den stå på bordet til du skal bruge den.

Samling:

  • Rul din dej ud i et rektangel (ca. 65x40 cm) på et meldrysset bord.
  • Fordel remoncen jævnt ud over hele dejen.
  • Rul din dej stramt sammen til en pølse og skær den ud i snegle (ca. 6-7 cm tykke)
  • Placer kanelsneglene i silikoneforme fra By Ditte Julie eller lignende og tryk dem lidt ned.
  • Lad dem efterhæve med et fugtigt viskestykke over sig i 1/2 time.
  • Pensl dem med sammenpisket æg.
  • Bag kanelsneglene ved 180 grader i ca. 18-20 minutter indtil kanelsneglene har en gyldenbrun overflade.
  • Når kanelsneglene er kølet helt af befries de forsigtigt fra silikoneformen og pyntes med glasur.

Spørgsmål & svar

Højsnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle
Hvilken type dej bruges i denne negle højsnegle opskrift?
Denne kanelsnegle opskrift bruger en klassisk gærdej med smør, der giver en blød og smidig dej. Det gør kanelsneglene ekstra luftige, bløde og lækre.
Hvordan undgår jeg, at fyldet løber ud under bagning?
Bag disse høje snegle i silikoneforme, så er du 100% sikker på at alt fyldet bliver indeni.
Kan jeg fryse høje kanelsnegle ned?
Ja, disse kanelsnegle kan fryses både før og efter bagning. Hvis du fryser dem ubagte, kan de tø op og hæve inden bagning. Færdigbagte snegle kan blot lunes i ovnen, så de smager som nybagte.
Kan jeg tilsætte noget ekstra til denne kanelsnegle opskrift?
Sagtens! Prøv at tilføje hakkede nødder eller chokolade til fyldet. Du kan også drysse perlesukker på eller komme glasur på toppen af dem.
Hvor lang tid skal højsneglene hæve?
Dejen skal hæve i cirka 1 time, inden du ruller den ud. Efter sneglene er skåret og placeret i formen, skal de hæve yderligere 30 minutter, så de bliver dejligt høje og luftige.
Højesnegle - opskrift på snaskede og bløde høje kanelsnegle
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Bløde og svampede kanelsnegle - den bedste opskriftBløde og svampede kanelsnegle – den bedste opskrift

Filed Under: Kanelsnegle

Previous Post: « Gammeldags fastelavnsboller med remonce, æble og karamelglasur
Next Post: Koldhævede boller med havregryn og gulerod »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required