
Disse marcipanæg med karamel er en skøn lille påske opskrift, som er både nemme at lave og meget lækre. Påskeæggene består af marcipan med må knasende saltkaramelkugler i midten, og er overtrukket med Gold chokolade, som har en dejlig karamelsmag. Kombinationen af den søde chokolade, marcipan og de sprøde karamelkugler gør disse påskeæg til noget helt særligt.Opskriften på disse marcipanæg er perfekt, hvis du vil lave dine egne hjemmelavede påskeæg med fyld. Det er en hyggelig aktivitet op til påske, og de fine æg er også en oplagt værtindegave. Du kan forme dem i præcis den størrelse, du ønsker, og hvis du vil prøve en anden smag, kan du også eksperimentere med forskellige slags chokolade eller fyld.Denne marcipanæg opskrift er et hit for både store og små, og de passer perfekt til påskebordet eller som en sød lille snack i foråret. Påskeæg med chokolade og karamel smager superlækkert og er nemme at lave.
Ingredienser
Marcipanæg med karamel:
- 200 gram marcipan
- Salted caramel crispearls reklamelink
- Gold chokolade reklamelink
- 1 spsk kokosolie
- Spiselige guldflager reklamelink
Fremgangsmåde
- Vej din marcipan af i 20 stykker a 10 gram.
- Tril dem til kugler i hånden.
- Tryk dem flade og form dem til “en lille kurv”.
- Kom saltkaramelkugler i og fold marcipanen omkring dem, så de bliver lukket inde.
- Brug en æggeruller eller form dem til små æg i hånden.
- Kom Gold chokolade og kokosolie i en skål og temperer chokoladen. Den skal have en arbejdstemperatur på ca. 28-30 grader når den er færdigtempereret.
- Dyp æggene ned i chokoladen og lad dem dryppe godt af, så det overskydende chokolade flyder af.
- Pynt dem med spiselige guldflager inden chokoladen størkner.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar