Syltede rødløg

Her får du en nem opskrift på syltede rødløg, som hurtigt kan laves med få ingredienser. Syltede rødløg er en skøn smagsgiver til mange retter, og de giver et perfekt syrligt og sødt modspil til f.eks, salat, sandwich, burger, hotdog osv.Med denne hurtig syltede rødløg opskrift kan du lave et glas på ingen tid. De er klar til brug efter kort tid, men smagen bliver kun bedre, jo længere de får lov at trække. Hjemmelavet syltede rødløg kan holde sig længe i køleskabet og er et skønt tilbehør til mange retter.Disse lynsyltede rødløg laves med en kogende syltelage, hvilket vil sige at sylteprocessen går hurtigere og blot nogle timer efter er de klar til brug. De bliver dog allerbedst hvis de kan få lov at trække natten over. Hvis du leder efter en nem syltede rødløg opskrift, som er både enkel og hurtig at lave, så er denne et godt bud.
Forberedelse:
10 minutter
Tilberedning:
0 minutter
Tid i alt:
10 minutter
Ingredienser
Syltede rødløg:
- 1,5 dl klar eddike
- 1 dl vand
- 1,5 dl sukker
- 4 rødløg
- 8 hele peberkorn
Fremgangsmåde
- Kom eddike, vand og sukker i en gryde.
- Giv det et lille opkog indtil alt sukker er opløst.
- Skær imens dine rødløg i tynde skiver og kom dem et i rent og skoldet patentlågsglas.
- Hæld eddikelagen over dine rødløg og kom låg på.
- Lad dine rødløg stå og sylte natten over før du begynder at spise dem, for at få den bedste smag.
Spørgsmål & svar
Hvor længe kan syltede rødløg holde sig?
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar