Havregrynskugler med kaffe og marcipan

Disse havregrynskugler er en skøn variation af den klassiske julekonfekt. De indeholder både marcipan og en svag note af kaffe, der giver en dejlig dybde i smagen. Med denne havregrynskugle opskrift kan du nemt justere kaffens styrke, så den passer til din smag – eller erstatte den med vand, hvis du ikke kan lide kaffe.Opskriften er ideel som julekonfekt med marcipan, og havregrynskuglerne passer perfekt ind blandt andre julekonfekt opskrifter. De er nemme at lave, kræver kun få ingredienser og smager fantastisk som en sød lille bid til julens hygge.
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
Ingredienser
Havregrynskugler:
- 100 gram smør (stuetempereret)
- 100 gram flormelis
- 135 gram havregryn
- 50 gram marcinpan (revet)
- 3 spsk kakaopulver
- 3 spsk kold kaffe
- 1 tsk rom aroma (reklamelink)
Pynt:
- 50 gram kokosmel
- Spiseligt guldstøv (reklamelink)
- Spiseligt rosastøv (reklamelink)
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienser godt sammen i en skål og stil den på køl i en halv time.
- Tril derefter massen til små mundrette kugler (ca. 15 gram pr. kugle)
- Bland kokos og den ønskede farve glimmerstøv.
- Tril herefter kuglerne i kokosblandingen, så de bliver helt dækket.
- Opbevar havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet og sørg for at de er kolde, når de serveres.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Aiiii! Nu har jeg igen mistet din gamle opskrift på havregrynskugler (den med billedet med de to Blomsterberg-skåle). Kan du hjælpe (igen)? Så LOVER jeg at skrive den ind i min kogebog denne gang, så den ikke forsvinder igen!
Hej Linda
Den har jeg desværre ikke længere. Men denne opskrift er en forbedret version af den 😊
Mvh. Mette