Hurtige og nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum

Nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum er den perfekte dessert til fastelavn. Denne opskrift på fastelavnsboller giver dig nemme og hurtige fastelavnsboller, som kan laves på ingen tid og smager som en drøm. De bløde og luftige boller er fyldt med en lækker blanding af hindbærskum og creme. Fastelavnsboller med fløde er en fantastisk variation af den klassiske fastelavnsbolle og vil helt sikkert være et hit til årets fastelavnsfest.
Forberedelse:
15 minutter
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
35 minutter
Udstyr til opskriften:
- Sprøjteposer (reklamelink)
- Stjernetyl (reklamelink)
Ingredienser
- 2 pakker Mette Munk eller Hatting fastelavnsboller
- 4 dl fløde
- 160 gram frosne hindbær
- 2,5 spsk flormelis
- Hindbærmarmelade
- Evt. frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
- Bag fastelavnsbollerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Lad dem køle helt af og del derefter fastelavnsbollerne i to.
- Pisk fløden til flødeskum.
- Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet sammen med flormelis.
- Kom hindbærskummet i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt 2 ringe af hindbærskum ovenpå hinanden, langs kanten på bunden. Kom ca. 2 tsk hindbærmarmelade i midten. Kom toppen på og pynt med lidt hindbærskum og evt. frysetørret hindbær.
Spørgsmål & svar
Kan jeg lave disse nemme fastelavnsboller på forhånd?
Ja, du kan sagtens bage fastelavnsbollerne på forhånd og opbevare dem i en lufttæt beholder. Jeg anbefaler dog først at fylde dem med hindbærskum og hindbærmarmelade lige inden servering, så de forbliver friske og lækre.
Kan jeg bruge en anden smag end hindbær i denne opskrift på fastelavnsboller?
Ja, du kan variere opskriften ved at bruge flødeskum med vanilje, chokoladecreme eller en anden frugt som jordbær eller blåbær. Fastelavnsboller med fløde kan let tilpasses til din yndlingssmag.
Hvordan opbevarer jeg bedst mine fastelavnsboller med fløde?
Fastelavnsboller med fløde skal opbevares på køl. De kan holde sig friske i op til et døgn, men smager bedst samme dag, de er lavet.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Hej Mette. De fastelavnsboller du har købt og lavet fine. Dem har jeg også prøvet mange gane, de smager rigtig godt ❤️❤️❤️ . God weekend til dig 😊.
Hej Inger
De er nemlig super nemme og hurtige at forvandle til lækre fastelavnsboller, som havde man købt dem hos bageren 😊
Mvh. Mette
Disse super nemme fastelavnsboller, er bare de bedste, friske i smagen og de bliver ikke vamle som de købte, så lav endelig rigeligt. 😊