• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Hurtige og nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum

26. februar 2022 3 kommentarer

Home » Fastelavn » Hurtige og nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum

Hurtige og nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum

Hurtige og nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum
Nemme fastelavnsboller med creme og hindbærskum er den perfekte dessert til fastelavn.
Denne opskrift på fastelavnsboller giver dig nemme og hurtige fastelavnsboller, som kan laves på ingen tid og smager som en drøm. De bløde og luftige boller er fyldt med en lækker blanding af hindbærskum og creme.
Fastelavnsboller med fløde er en fantastisk variation af den klassiske fastelavnsbolle og vil helt sikkert være et hit til årets fastelavnsfest.
5
Forberedelse: 15 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Tid i alt: 35 minutter minutter
(undgå sort skærm)
8 stk

Udstyr til opskriften:

  • Sprøjteposer (reklamelink)
  • Stjernetyl (reklamelink)

Ingredienser
  

  • 2 pakker Mette Munk eller Hatting fastelavnsboller
  • 4 dl fløde
  • 160 gram frosne hindbær
  • 2,5 spsk flormelis
  • Hindbærmarmelade
  • Evt. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde
 

  • Bag fastelavnsbollerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Lad dem køle helt af og del derefter fastelavnsbollerne i to.
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet sammen med flormelis.
  • Kom hindbærskummet i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt 2 ringe af hindbærskum ovenpå hinanden, langs kanten på bunden. Kom ca. 2 tsk hindbærmarmelade i midten. Kom toppen på og pynt med lidt hindbærskum og evt. frysetørret hindbær.

Spørgsmål & svar

Kan jeg lave disse nemme fastelavnsboller på forhånd?
Ja, du kan sagtens bage fastelavnsbollerne på forhånd og opbevare dem i en lufttæt beholder. Jeg anbefaler dog først at fylde dem med hindbærskum og hindbærmarmelade lige inden servering, så de forbliver friske og lækre.
Kan jeg bruge en anden smag end hindbær i denne opskrift på fastelavnsboller?
Ja, du kan variere opskriften ved at bruge flødeskum med vanilje, chokoladecreme eller en anden frugt som jordbær eller blåbær. Fastelavnsboller med fløde kan let tilpasses til din yndlingssmag.
Hvordan opbevarer jeg bedst mine fastelavnsboller med fløde?
Fastelavnsboller med fløde skal opbevares på køl. De kan holde sig friske i op til et døgn, men smager bedst samme dag, de er lavet.
 
 
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Gammeldags fastelavnsboller med “snydesurdej” og vaniljecremeGammeldags fastelavnsboller med surdej og vaniljecreme Gammeldags fastelavnsboller med creme og chokoladeGammeldags fastelavnsboller med creme og chokolade Choux au craquelin med hindbærskum og vaniljecremeChoux au craquelin med hindbærskum og vaniljecreme Choux au craquelin med cheesecake og hindbærChoux au craquelin med cheesecake- og hindbær Gammeldags fastelavnsboller med creme, rabarber og hvid chokoladeGammeldags fastelavnsboller med creme, rabarber og hvid chokolade Choux au craquelin med æblekompot, saltkaramel og mælkechokolademousseChoux au craquelin med karamel, æble og mælkechokolade Brunsviger boller / brunsviger fastelavnsbollerBrunsviger fastelavnsboller – opskrift på luftige brunsvigerboller Fastelavnsboller med hindbærskum og tobleronecreme - nem og hurtig opskrift på fastelavnsboller med flødeFastelavnsboller med hindbærskum og Tobleronecreme

Skrevet i: Fastelavn

Previous Post: « Gammeldags fastelavnsboller med surdej og vaniljecreme
Next Post: Bløde og luftige amerikanske pandekager »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Inger Jensen

    26. februar 2022 kl. 18:35

    Hej Mette. De fastelavnsboller du har købt og lavet fine. Dem har jeg også prøvet mange gane, de smager rigtig godt ❤️❤️❤️ . God weekend til dig 😊.

    Svar
    • metteskutter

      26. februar 2022 kl. 18:37

      Hej Inger
      De er nemlig super nemme og hurtige at forvandle til lækre fastelavnsboller, som havde man købt dem hos bageren 😊

      Mvh. Mette

      Svar
  2. Ulla Damberg

    23. februar 2025 kl. 23:25

    5 stars
    Disse super nemme fastelavnsboller, er bare de bedste, friske i smagen og de bliver ikke vamle som de købte, så lav endelig rigeligt. 😊

    Svar
5 from 1 vote

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Vurder opskriften uden at skrive en kommentar

Something went wrong. Please try again.