Luftige pizzasnegle med skinke og ost

Disse luftige pizzasnegle er nemme at lave, gode at fryse ned, og så er de perfekte til madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid. Denne pizzasnegle opskrift er med skinke og ost – helt klassisk, og altid et hit hos både børn og voksne.Dejen er ret enkel. Jeg laver en almindelig gærdej, som æltes indtil dejen er smidig og blank. Derefter skal den hæve, og resultatet bliver luftige pizzasnegle med en blød og lækker krumme. Når dejen er klar, ruller jeg den ud i en rektangel og fordeler fyldet jævnt. Jeg bruger pizzasauce, skinkestrimler, frisk mozzarella ost og krydderier – det behøver ikke være mere kompliceret end det. Pizzasnegle med skinke er en af de opskrifter, hvor enkeltheden er en del af det, der gør dem så gode.Det vigtigste for at få dem lækre og bløde er hævetiden. Både før og efter du ruller og skærer dem ud. Jeg lader dem altid hæve på bagepladen inden bagning, så de når at blive rigtig luftige. Og så skal de selvfølgelig heller ikke have for meget i ovnen – kun lige til de er gyldne og gennembagte.En anden ting, jeg godt kan lide ved disse nemme pizzasnegle, er, at de er rigtig gode at fryse ned. Når de er afkølet, ryger de i en pose og så er de klar til travle dage. De kan hurtigt lunes og smager stadig vildt godt, selv efter en tur i fryseren.Hvis du mangler en opskrift på pizzasnegle, som er ligetil og giver et blødt og lækkert resultat, så er det her et godt bud. Luftige pizzasnegle med skinke og ost er en klassiker, der er elsket af både børn og voksne.Jeg laver altid en stor portion, så der også er til fryseren. Prøv også min opskrift på pizzahorn med pepperoni og ost.
Forberedelse:
2 timer 15 minutter
Tilberedning:
18 minutter
Tid i alt:
2 timer 33 minutter
Ingredienser
Pizzasnegle med skinke og ost:
- 1,5 dl mælk
- 1,5 dl vand
- 25 gram gær
- Ca. 550-600 gram hvedemel
- 30 gram sukker
- 1 dl raps- eller solsikkeolie
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 250 gram pizza sauce
- 200 gram skinke i strimler
- 125 gram frisk mozzarella
- 2 tsk oregano
- 1 tsk timian
- 1 æg (til pensling)
Fremgangsmåde
- Lun mælk og vand og rør gær ud heri.
- Tilsæt hvedemel, sukker, olie, æg og salt.
- Ælt dejen ved middelhøj hastighed på din røremaskine i ca. 10-15 minutter indtil dejen er blank og smidig.
- Lad dejen hæve et lunt sted med et fugtigt viskestykke over sig i 1 time.
- Rul dejen ud til et rektangel (ca. 55 x 35 cm) på et meldrysset bord.
- Fordel pizzasauce, skinke, mozzarella, oregano og timian ovenpå dejen.
- Rul dejen sammen til en pølse.
- Skær pølsen i skiver (ca. 2 cm) og placer pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Lad dem efterhæve i 30 minutter.
- Pensl pizzasneglene med et sammenpisket æg.
- Bag pizzasneglene i ovnen ved 200 grader i ca. 18 minutter
Spørgsmål & svar


Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar