• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Rabarbermuffins med marcipan og mandler

26. marts 2022 2 Comments

Home » Cupcakes og muffins » Rabarbermuffins med marcipan og mandler

Rabarbermuffins med marcipan og mandler

Rabarbermuffins med marcipan og mandler
Rabarbermuffins er en skøn klassiker, og denne muffins opskrift med marcipan og mandler tager smagen til nye højder. De syrligt-søde rabarber giver en frisk kontrast til den bløde marcipan, mens de sprøde mandler tilføjer noget sprødt at tygge på. Resultatet er svampede rabarbermuffins med en helt perfekt balance mellem sødt, syrligt, blødt og sprødt.
Disse rabarbermuffins med marcipan er ideelle til både kaffebordet og som en hurtig dessert. Kombinationen af ingredienserne sikrer en lækker og svampet konsistens, der gør dem superlækre. Hvis du leder efter en god muffins opskrift, der imponerer med både smag og konsistens, er disse rabarbermuffins et godt valg.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse: 20 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Tid i alt: 40 minutter minutter
(undgå sort skærm)
15 muffins

Ingredienser
  

  • 130 gram sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 100 gram revet marcipan
  • 2,5 dl mælk
  • 1 dl raps- eller solsikkeolie
  • 300 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 160 gram rabarber
  • 50 gram hakkede mandler

Fremgangsmåde
 

  • Kom sukker, vaniljesukker og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
  • Tilsæt revet marcipan, mælk og olie.
  • Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
  • Skær dine rabarber i små tern og vend dem i dejen.
  • Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.

Spørgsmål & svar

Kan jeg bruge frosne rabarber i mine rabarbermuffins med marcipan?
Ja, frosne rabarber kan sagtens bruges i rabarbermuffins med marcipan. Det er dog en god idé at tø dem let op og duppe dem tørre med køkkenrulle for at undgå, at de afgiver for meget væske i dejen.
Kan jeg erstatte mandlerne i opskriften?
Hvis du ikke ønsker mandler i dine rabarbermuffins kan du erstatte dem med valnødder, hasselnødder eller helt udelade dem. 
Hvor længe kan svampede rabarbermuffins holde sig friske?
Rabarbermuffins holder sig bedst i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i 2-3 dage. Du kan også fryse dem ned i op til tre måneder – tø dem blot op ved stuetemperatur, inden de skal spises.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Chokolade cupcakes med jordbærfrostingChokolade cupcakes med jordbærfrosting Cupcakes med æble, karamelfrosting og karamelpopcornCupcakes med æble, karamelfrosting og karamel popcorn Halloween cupcakes med Oreo og chokoladeHalloween cupcakes med Oreo og chokolade Hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødderHindbærmuffins med marcipan, nødder og hvid chokolade Svampede chokolademuffins med chokoladestykkerSvampede chokolademuffins med chokoladestykker Brownie muffinsS’mores muffins – brownie muffins med skumfidus Den bedste opskrift på makronmuffins - sprøde og chewy muffins med makronerMakronmuffins Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykkerSvampede chokolademuffins

Filed Under: Cupcakes og muffins

Previous Post: « Bananboller med chokolade og nødder – sund, kaloriefattig og mættende snack
Next Post: Fyldte chokolader med kaffe »

Reader Interactions

Comments

  1. Inger Jensen

    26. marts 2022 at 16:54

    De ser lækkert ud, dem vil jeg prøve at bage. ❤️ Mette har du smagt dem. Den 3 april skal vi til 6 års fødselsdag ved vores barnebarn 🇩🇰❤️ Så kan jeg bage dem. God weekend til dig Mette 😎🌹🌹🌹

    Svar
    • metteskutter

      26. marts 2022 at 16:58

      Hej Inger
      De smager super skønt 🙂 god bagelyst!

      Mvh. Mette

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required