Rabarbermuffins med marcipan og mandler

Rabarbermuffins er en skøn klassiker, og denne muffins opskrift med marcipan og mandler tager smagen til nye højder. De syrligt-søde rabarber giver en frisk kontrast til den bløde marcipan, mens de sprøde mandler tilføjer noget sprødt at tygge på. Resultatet er svampede rabarbermuffins med en helt perfekt balance mellem sødt, syrligt, blødt og sprødt.Disse rabarbermuffins med marcipan er ideelle til både kaffebordet og som en hurtig dessert. Kombinationen af ingredienserne sikrer en lækker og svampet konsistens, der gør dem superlækre. Hvis du leder efter en god muffins opskrift, der imponerer med både smag og konsistens, er disse rabarbermuffins et godt valg.
Forberedelse:
20 minutter
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
40 minutter
Ingredienser
- 130 gram sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 æg
- 100 gram revet marcipan
- 2,5 dl mælk
- 1 dl raps- eller solsikkeolie
- 300 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 160 gram rabarber
- 50 gram hakkede mandler
Fremgangsmåde
- Kom sukker, vaniljesukker og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
- Tilsæt revet marcipan, mælk og olie.
- Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
- Skær dine rabarber i små tern og vend dem i dejen.
- Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
De ser lækkert ud, dem vil jeg prøve at bage. ❤️ Mette har du smagt dem. Den 3 april skal vi til 6 års fødselsdag ved vores barnebarn 🇩🇰❤️ Så kan jeg bage dem. God weekend til dig Mette 😎🌹🌹🌹
Hej Inger
De smager super skønt 🙂 god bagelyst!
Mvh. Mette