
Denne opskrift på chokolademuffins er simpelthen min go-to, når jeg skal bage muffins. Det er den bedste opskrift på chokolademuffins, og jeg vender altid tilbage til den, fordi resultatet er så lækkert og svampet. De svampede chokolademuffins bliver perfekte hver gang, og med chokoladestykker i dejen får du den lækreste chokoladesmag i hver bid. Hvis du er på udkig efter nemme chokolade muffins, så er dette helt klart en opskrift for dig – de er både nemme og hurtige at lave.
Udstyr til opskriften:
- Muffinsbageform (reklamelink)
- Muffinsforme
Ingredienser
- 250 gram hvedemel
- 1,5 tsk natron
- 200 gram sukker
- 60 gram kakaopulver
- 100 gram mælkechokolade knapper eller hakket
- 1,5 dl mælk
- 1,5 dl solsikkeolie
- 3 dl yoghurt naturel
- 1 æg
Fremgangsmåde
- Bland mel, natron, sukker og kakaopulver og chokolade i en skål.
- TIlsæt de resterende ingredienser i og pisk ved laveste hastighed indtil massen er ensartet.
- Fordel dejen i muffinsforme og drys evt. lidt ekstra chokolade på toppen.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 18-20 minutter.
Spørgsmål & svar
Kan jeg bruge mørk, mælke- eller hvid chokolade i opskriften?
Ja, du kan frit vælge den type chokolade, du bedst kan lide. Du kan også bruge en blanding af forskellige typer chokolade i opskriften.
Kan jeg fryse disse chokolademuffins ned?
Ja, disse svampede chokolademuffins kan fryses ned i op til tre måneder. Lad dem tø op ved stuetemperatur og eventuelt lun dem ganske kort i ovnen.
Hvordan får jeg en flot top på mine muffins?
For at få flotte, hævede chokolademuffins skal du fylde formene ca. 2/3 op. Så får du nogle flotte muffintoppe.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Hej Mette. Jeg har bagt chokolade muffins de er bare gode. Har lige spist en. Knus Inger.
Hej Inger
Det er super dejligt at høre 🙂
Seriøst gode 👌😍
Tusind tak, det er jeg glad for du synes! 😍