• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Hindbærmuffins med marcipan, nødder og hvid chokolade

13. september 2020 1 Comment

Hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødder

Home » Cupcakes og muffins » Hindbærmuffins med marcipan, nødder og hvid chokolade

Hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødder

Hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødder
Disse hindbærmuffins med hvid chokolade, marcipan og nødder er uden tvivl blevet mine nye yndlings muffins! De er utroligt svampede, og den dejlige smag af friske hindbær, marcipan og hvid chokolade gør dem helt vildt lækre og smagfulde. Kombinationen af de søde muffins med hindbær, den lette marcipansmag, fyldig hvid chokolade og crunchy nødder er den helt perfekte sammensætning.
Er du på udkig efter en ny muffins opskrift, som både er nem at lave og smager fantastisk? Denne muffins opskrift er både hurtig og enkel, og resultatet bliver helt fantastisk hver gang.
Så hvis du elsker hindbærmuffins, er disse muffins med hindbær og hvid chokolade helt sikkert noget for dig!
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
15 muffins

Udstyr til opskriften:

  • Muffinsbageform (reklamelink)
  • Muffinsforme

Ingredienser
  

  • 125 gram sukker
  • 1/2 vaniljestang (kornene)
  • 1 æg
  • 100 gram revet marcipan
  • 2,5 dl mælk
  • 40 gram smør (smeltet)
  • 300 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 160 gram frosne hindbær
  • 125 gram hvid chokolade (hakket eller knapper)
  • 50 gram hakkede mandler

Fremgangsmåde
 

  • Kom sukker, vanilje og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
  • Tilsæt revet marcipan, mælk og smør.
  • Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
  • Vend til sidst hindbær og hvid chokolade i.
  • Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen.
  • Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.

Spørgsmål & svar

Kan jeg bruge frosne hindbær i denne muffins opskrift?
Ja, du kan sagtens bruge frosne hindbær i dine hindbærmuffins. Lad dem gerne tø en smule op og drys dem med lidt mel, inden du vender dem i dejen – det forhindrer, at de synker til bunds under bagningen.
Hvordan undgår jeg, at mine muffins bliver tørre?
For at sikre at dine muffins med hindbær og hvid chokolade bliver svampede er det vigtigt ikke at bage dem for længe. Hold øje med dem under bagningen, og tjek om de er færdigbagte ved at stikke en lille skarp kniv ned i midten af kagen.
Kan jeg erstatte hvid chokolade med en anden type chokolade?
Ja, du kan erstatte den hvide chokolade med Gold chokolade eller mælkechokolade. Det giver en lidt mere intens chokoladesmag, men fungerer stadig rigtig godt i denne muffins opskrift.
Hvilke nødder passer bedst til hindbærmuffins?
Mandler og hasselnødder passer rigtig godt til disse muffins med hindbær og hvid chokolade, men du kan også bruge usaltede pistacienødder.
Hvordan skal jeg opbevare mine hindbærmuffins?
Disse hindbærmuffins holder sig bedst i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i 1-2 dage. Hvis du vil gemme dem længere, kan du fryse dem ned og tø dem op efter behov.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Svampede chokolademuffins med chokoladestykkerSvampede chokolademuffins med chokoladestykker Chokolade cupcakes med jordbærfrostingChokolade cupcakes med jordbærfrosting Cupcakes med æble, karamelfrosting og karamelpopcornCupcakes med æble, karamelfrosting og karamel popcorn Halloween cupcakes med Oreo og chokoladeHalloween cupcakes med Oreo og chokolade Rabarbermuffins med marcipan og mandlerRabarbermuffins med marcipan og mandler Brownie muffinsS’mores muffins – brownie muffins med skumfidus Den bedste opskrift på makronmuffins - sprøde og chewy muffins med makronerMakronmuffins Svampede chokolademuffins opskrift - luftige og bløde muffins med chokoladestykkerSvampede chokolademuffins

Filed Under: Cupcakes og muffins

Previous Post: « Lagkage med æble, karamel og hasselnødkrokant
Next Post: Nemme flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade »

Reader Interactions

Comments

  1. inger jensen

    20. september 2020 at 10:46

    Hej Mette. I lørdags havde vi gæster. Til dessert laver jeg Flødebolledessert med friske bær. Den smager rigtig godt, det synes vores gæster også. Knus Inger.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required