• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Cookies med chokolade og brunet smør

23. januar 2021 Leave a Comment

Home » Cookies og småkager » Cookies med chokolade og brunet smør

Cookies med chokolade og brunet smør

Cookies med chokolade og brunet smør
Disse cookies med chokolade og brunet smør og 3 slags chokolade er en sand smagsoplevelse. Brunet smør giver dem en dyb karamel- og nøddeagtig smag, som løfter enhver cookies opskrift til næste niveau.
Disse cookies er sprøde udenpå og chewy indeni – præcis som en perfekt cookie skal være. Du kan sagtens tilføje f.eks. nødder, tørrede bær eller bruge lige præcis den chokolade, du foretrækker i denne cookies opskrift.
Dejen kan laves i forvejen og opbevares i køleskabet i flere dage, så du altid kan bage nemme cookies på ingen tid.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
15 store cookies

Ingredienser
  

  • 160 gram smør
  • 200 gram brun farin
  • 30 gram flormelis
  • 2 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 225 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 50 gram mælkechokolade
  • 50 gram hvid chokolade
  • 50 gram Gold chokolade (reklamelink)

Fremgangsmåde
 

  • Smelt smørret i en gryde og lad det brune en lille smule, så det får en nøddeagtig smag. Det skal have en gylden karamelfarve.
  • Sæt det brunede smør til side og lade det køle af til stuetemperatur.
  • Bland brunet smør, brun farin og flormelis.
  • Tilsæt derefter æg og vaniljesukker og rør det godt sammen.
  • Tilsæt mel, bagepulver og salt og rør dejen sammen til en ensartet masse
  • Tilsæt til sidst de 3 slags chokolade.
  • Kom dejen i skål med husholdningsfilm/låg på og sæt cookiedejen i køleskabet i ca. 1 time eller til dagen efter.
  • Tril dejen til kugler (ca. 50 g pr stk) og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Tilsæt evt. lidt ekstra chokoladeknapper på cookiekuglen – det giver det flotte chocolate chip cookie look.
  • Bag dine cookies i ovnen ved 180 grader i ca. 13-15 minutter.

Spørgsmål & svar

Hvad gør brunet smør ved cookies?
Brunet smør giver en dybere og mere intens smag med noter af karamel og nødder, hvilket gør disse cookies med brunet smør ekstra lækre. Det tilføjer en unik dybde, der løfter denne cookies opskrift til et nyt niveau.
Kan jeg bruge almindeligt smør i stedet for brunet smør?
Ja, du kan sagtens bare bruge almindeligt smør, men det vil ikke give den særlige smagsdybde, som brunet smør giver. 
Hvordan opbevarer jeg mine cookies bedst?
Disse cookies med chokolade holder sig sprøde og chewy i op til 5 dage i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Hvis du vil gemme dem længere, kan du fryse både den ubagte dej eller de færdigbagte cookies.
Kan jeg tilsætte nødder eller andre ingredienser?
Ja, du kan nemt tilpasse denne cookies opskrift ved at tilføje hakkede nødder, tørret frugt eller ekstra chokolade efter smag. Det gør blot dine cookies med brunet smør endnu mere lækre.
Kan dejen laves i forvejen?
Ja, dejen kan sagtens laves i forvejen og opbevares i køleskabet i op til tre dage. Når du er klar til at bage, skal du blot forme kugler af dejen og bage disse nemme cookies direkte fra køl.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Chokolade cookies med 3 slags chokoladeChokolade cookies – nem cookies opskrift med 3 slags chokolade Store M&Ms cookies - fantastisk cookies opskrift med chokoladeknapperStore M&M cookies Hjemmelavede bastogne kiks - sprøde småkager med kanelsukkerHjemmelavede bastogne kiks – sprøde småkager med kanelsukker Cookie kage med Nutella og vaniljeisCookie kage med Nutella og vaniljeis Havregrynskager med appelsinsmørcreme og chokoladeHavregrynskager med appelsin smørcreme Pumpkin spice cookies med karamel - opskrift på krydrede cookiesPumpkin spice cookies med karamel – opskrift på krydrede cookies Julecookies med julestokke, hvid chokolade og hasselnødderJulecookies – lækre julesmåkager med julestokke, nødder og hvid chokolade Brownie Cookies - cookies opskrift med browniesmagBrownie Cookies

Filed Under: Cookies og småkager

Previous Post: « Fyldte chokolader med mint
Next Post: Fyldte chokolader med passionsfrugt »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required