Fyldte chokolader med passionsfrugt

Disse fyldte chokolader med passionsfrugt er en lækker kombination af sødme og syrlighed. Med et fyld lavet på kun tre ingredienser kan du hurtigt og nemt lave de perfekte hjemmelavede chokolader.Denne fyldte chokolader opskrift giver et elegant resultat, der smager fantastisk. Det lækre passionsfrugtfyld tager kun få minutter at forberede, men smager helt vildt lækkert.
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
Udstyr til opskriften:
- 2 chokoladeforme
- Sprøjteposer (reklamelink)
Ingredienser
Chokoladeskaller:
- 600 gram mørk chokolade
- Evt. farvet kakaosmør
Passionsfrugtfyld:
- 1/2 dåse kondenseret mælk
- 2 tsk passionsfrugtpulver (reklamelink)
- Gul pastafarve
Fremgangsmåde
Chokoladeskaller:
- Dekorer evt. formene med farvet kakaosmør inden du går i gang.
- Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
- Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
- Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
- Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
- Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
- Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.
Passionsfrugtfyld:
- Bland kondenseret mælk, passionsfrugtpulver og gul pastafarve.
- Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld det i dine chokoladeskaller.
- Luk derefter chokoladeskallerne med et lag tempereret chokolade og skrab for overskydende chokolade.
- Sæt chokoladeformen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen, hvis chokoladetempereringen er lykkedes.
- Opbevar chokoladerne køligt i en tætsluttende beholder.
Spørgsmål & svar
Hvordan skal jeg opbevare mine hjemmelavede fyldte chokolader?
Opbevar dem i en lufttæt beholder et køligt sted.
Kan jeg bruge andet fyld end karamel?
Ja, der er masser af lækre opskrifter på fyld til fyldte chokolader på min hjemmeside.
Se alle mine opskrifter på fyldte chokolader her
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar