• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Store M&M cookies

26. februar 2021 2 Comments

Home » Cookies og småkager » Store M&M cookies

Store M&M cookies

Store M&Ms cookies - fantastisk cookies opskrift med chokoladeknapper
M&M cookies er altid et hit hjemme hos os. De farverige chokoladeknapper gør dem ikke kun festlige at se på, men også virkelig lækre at spise. Denne opskrift på cookies med M&M giver store cookies med sprøde kanter og en blød midte – præcis som cookies skal være.
Jeg bruger 65 gram dej per cookie, så de bliver store og let chewy i midten. Du kan sagtens lave dem mindre, hvis du foretrækker det – så skal du bare huske at justere bagetiden med et par minutter. Uanset størrelse får du nogle af de bedste M&M cookies, som både børn og voksne elsker.
Dejen er nem at røre sammen, og du kan tilføje lidt ekstra hakket chokolade eller chokoladeknapper, hvis du vil gøre dem ekstra fyldige. Jeg plejer at trykke M&Ms ovenpå hver cookie, lige inden de kommer i ovnen – så bliver de nemlig ekstra flotte og farverige og ikke "gemt" i dejen.
Hvis du leder efter en nem opskrift på cookies med chokoladeknapper, der både ser flotte og farverige ud og smager helt perfekt, så er de her cookies med M&M bare rigtig gode. De er perfekte at bage sammen med børn, flotte at servere til gæster og perfekte til at tage med på tur.
5
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
16 store cookies

Ingredienser
  

Ingredienser:

  • 200 gram smør
  • 150 gram sukker
  • 250 gram brun farin
  • 1 tsk salt
  • 2 æg
  • 350 gram hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 gram M&Ms

Fremgangsmåde
 

Fremgangsmåde:

  • Smelt smørret og rør det sammen med sukker, brun farin og salt.
  • Rør derefter æggene i.
  • Tilsæt også mel og bagepulver og rør dejen sammen til en ensartet masse.
  • Kom dejen på køl i et par timer (gerne til dagen efter) eller på frys i ca. 30 minutter, hvis du vil bage med det samme.
  • Tril dejen til kugler på ca. 65 gram.
  • “Dyp” dem i en skål med M&Ms så de sidder fast på overfladen af cookie-kuglen.
  • Placer M&Ms cookie-kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at placere dem med meget mellemrum, da de flyder ud.
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 16-18 minutter.

Spørgsmål & svar

Hvordan får jeg mine M&M cookies sprøde i kanten og chewy i midten?
For at opnå den perfekte tekstur i dine cookies med M&M er det vigtigt ikke at overbage dem. Bag dem, indtil kanterne er gyldne, men midten stadig ser lidt blød ud – de sætter sig, når de køler af.
Kan jeg bruge andre typer chokolade i denne cookies opskrift?
Ja! Du kan erstatte M&M med Smarties, chokoladeknapper eller hakket chokolade, hvis du vil prøve en lidt anden variant af M&M cookies.
Hvordan opbevarer jeg bedst mine cookies med M&M?
Opbevar dine M&M cookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. 
Kan jeg fryse dejen til M&M cookies?
Ja, dejen til denne cookies opskrift kan fryses. Form kugler af dejen, læg dem på en bageplade og frys dem. Når de er frosne, kan du opbevare dem i en frysepose og bage dem direkte fra frost – tilføj blot et par ekstra minutter til bagetiden.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Cookie kage med Nutella og vaniljeisCookie kage med Nutella og vaniljeis Cookies med chokolade og brunet smørCookies med chokolade og brunet smør Chokolade cookies med 3 slags chokoladeChokolade cookies – nem cookies opskrift med 3 slags chokolade Brownie Cookies - cookies opskrift med browniesmagBrownie Cookies Hjemmelavede bastogne kiks - sprøde småkager med kanelsukkerHjemmelavede bastogne kiks – sprøde småkager med kanelsukker Havregrynskager med appelsinsmørcreme og chokoladeHavregrynskager med appelsin smørcreme Pumpkin spice cookies med karamel - opskrift på krydrede cookiesPumpkin spice cookies med karamel – opskrift på krydrede cookies Julecookies med julestokke, hvid chokolade og hasselnødderJulecookies – lækre julesmåkager med julestokke, nødder og hvid chokolade

Filed Under: Cookies og småkager

Previous Post: « Snasket chokoladekage – fudgy og brownie-agtig opskrift på chokoladekage
Next Post: Nem trifli med bær og brownie »

Reader Interactions

Comments

  1. Tilde Hartvig

    23. april 2023 at 04:43

    Kan dejen godt hvile i to dage i køleskabet?

    Svar
    • metteskutter

      24. april 2023 at 18:15

      Hej Tilde

      Ja, det kan den sagtens. Du kan endda lade dejen ligge i køleskabet i op til 4-5 dage ☺️

      Mvh. Mette

      Svar
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Vurder opskriften uden at skrive en kommentar

Something went wrong. Please try again.