De bedste pebernødder - nem og lækker opskrift

Her får du en virkelig nem og lækker opskrift på pebernødder, der er perfekte til julens hyggestunder. De er sprøde, fyldt med smagen af de klassiske julekrydderier og nemme at lave.Denne opskrift på pebernødder er min favorit – de er lige tilpas krydrede og har en skøn konsistens. Du skal blot trille dejen ud i små kugler, bage dem kort i ovnen, og så har du de bedste pebernødder klar på ingen tid.Pebernødderne holder sig fint sprøde i en tætsluttende kagedåse, så du kan lave dem i god tid inden jul – hvis altså de ikke bliver spist med det samme! Hvis du leder efter en opskrift på nemme pebernødder, som hele familien kan hygge sig med at lave, er denne helt perfekt.Så find krydderierne frem, og prøv denne opskrift på de bedste pebernødder.
Ingredienser
Pebernødder:
- 125 gram smør stuetempereret
- 125 gram sukker
- 1 brev pebernød krydderi fra Dr. Oetker
- 1/2 dl piskefløde
- 250 gram hvedemel
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker godt sammen og tilsæt fløde.
- Tilsæt krydderiblanding og mel og rør det hele sammen til dejen er fast og ensartet.
- Sæt dejen på køl i ca. 30 minutter eller indtil du skal bruge den.
- Tril dejen ud i tynde pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger.
- Skær dem i små stykker (ca. 1 cm) eller tril dem til kugler.
- Placer pebernødderne på en bageplade beklædt med bagepapir – de flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt.
- Bag pebernødderne i ca. 8-10 minutter ved 200 grader.
- Lad dem køle helt af og opbevar dem derefter i en lufttæt kagedåse.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar