Antal: personer
En helt fantastisk opskrift på Den du ved nok kagen, som også kaldes en Chokoladedrømmekage. Med denne opskrift er du garanteret en meget svampet og intens chokoladekage, der nærmest er helt "konfektagtig" og blød - det kan simpelthen ikke lade sig gøre, at denne opskrift går hen og bliver tør, så her er du sikret!
Udstyr til denne opskrift:
- Bradepande (Ca. 30x22 cm) (reklamelink)
Ingredienser:
Kagedej:
- 125 gram smør (smeltet)
- 4 æg
- 75 gram sukker
- 150 gram brun farin
- 2,5 dl kærnemælk
- 1 dl kold kaffe
- 200 gram hvedemel
- 60 gram kakaopulver
- 2,5 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
Topping:
- 125 gram smør
- 200 gram flormelis
- 100 gram kokosmel
- 1 dl mælk
- 25 gram kakaopulver
Fremgangsmåde:
Kagedej:
- Pisk æg, sukker og brun farin lyst og luftigt.
- Tilsæt kærnemælk og kaffe.
- Kom mel, kakaopulver, bagepulver og salt i og vend det sammen til en ensartet dej.
- Vend til sidst det smeltede smør i dejen.
- Fordel dejen i en bradepande (ca. 30x22 cm) beklædt med bagepapir.
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 minutter.
- Forbered toppingen mens kagen er i ovnen.
Topping:
- Kom alle ingredienser i en gryde og smelt det langsomt sammen ved svag varme.
- Fordel toppingen på kagen og bag den i yderligere 10 minutter.
- Lad kagen køle helt af inden servering.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar