• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Nemme flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade

18. oktober 2020 Leave a Comment

Home » Flødeboller » Nemme flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade

Nemme flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade

Flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade
Disse nemme flødeboller med passionsfrugtskum og mørk chokolade er en lækker og frisk twist på den klassiske flødebolle. Kombinationen af den syrlige passionsfrugt og den dybe mørke chokolade smager virkelig himmelsk sammen.
Flødebolle opskriften her er både enkel og nem, så du hurtigt kan lave dine egne flødeboller derhjemme. Marcipanbunden giver en dejlig ekstra smag.
Er du på jagt efter nemme støbte flødeboller, der smager fantastisk og ser flotte ud? Denne opskrift på flødeboller med marcipanbund og passionsfrugtskum er et sikkert hit.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
20 stk

Udstyr til opskriften:

  • Flødebolleform i hård plast (reklamelink)
  • Sprøjteposer (reklamelink)
  • Rund udstikker Ø5 cm (reklamelink)

Ingredienser
  

Chokoladeskaller:

  • 600 gram mørk chokolade

Marcipanbunde:

  • 300 gram marcipan

Flødebolleskum med passionsfrugt:

  • 1 brev Dr. Oetker flødebolleskum (reklamelink)
  • 2 tsk passionsfrugtpulver (reklamelink)

Fremgangsmåde
 

Chokoladeskaller:

  • Dekorer evt. formen med farvet kakaosmør inden du går i gang.
  • Temperer den mørke chokolade. Arbejdstemperaturen skal ramme ca. 32-33 grader.
  • Fordel chokoladen i din form og vend den derefter på hovedet, så den overskydende chokolade løber ud.
  • Skrab formen for overskydende chokolade på toppen og sæt den på køl til chokoladen har sat sig

Marcipanbunde:

  • Marcipanen rulles ud til 3-4 mm tykkelse i lidt flormelis.
  • Udstik runde bunde ud med en udstikker på ca. 5 cm.
  • Bag bundene ved 180 grader i ca. 7-8 minutter.

Flødebolleskum med passionsfrugt:

  • Følg anvisningen bag på brevet og pisk til sidst passionsfrugtpulveret med, indtil massen er ensartet.
  • Kom din passionsfrugtskum i en sprøjtepose.
  • Befri chokoladeskallerne fra din form og du sprøjt flødebolleskummet i.
  • Fordel skummet med en lille spartel, så skallen er fyldt helt op og sæt den ovenpå en marcipanbund.
  • Opbevar flødebollerne i en lufttæt beholder i køleskabet, eller et køligt sted.

Spørgsmål & svar

Hvordan får jeg det perfekte skum i mine hjemmelavede flødeboller?
Jeg bruger et brev flødebolleskum fra Dr. Oetker. Der gør det super nemt og hurtigt at få et luftigt og stabilt skum i dine flødeboller. Det er dog stadig vigtigt at piske massen længe nok, så dit flødebolleskum bliver tykt og luftigt. 
Kan jeg lave flødeboller med en anden smag end passionsfrugt?
Ja! I stedet for passionsfrugt kan du bruge hindbær, solbær eller vanilje for at give dine flødeboller en anden smag.
Hvor længe kan hjemmelavede flødeboller holde sig?
Dine hjemmelavede flødeboller med marcipanbund kan holde sig friske i op til 3-4 dage i en lufttæt beholder et køligt sted.
Kan jeg bruge en anden bund end marcipan?
Ja, hvis du ønsker en anden variant, kan du erstatte marcipanbunden med små kiks. Det giver en lidt anden konsistens, men smager stadig fantastisk.
Kan jeg bruge en anden type chokolade til overtrækket?
Ja, du kan bruge både mørk, lys eller hvid chokolade til denne flødebolle opskrift. Mørk chokolade giver en intens smag, mens mælkechokolade eller hvid chokolade giver en sødere og mildere smag, som også passer godt sammen med smagen af passionsfrugt.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Hjemmelavede flødeboller med jordbær og Ruby chokoladeHjemmelavet flødeboller med jordbær og Ruby chokolade Hjemmelavede flødeboller med kaffeskum og cookiebundHjemmelavet flødeboller med kaffeskum og cookiebund Hjemmelavede flødeboller med rabarber, pistacie og Ruby chokoladeHjemmelavede flødeboller med rabarber, pistacie og Ruby chokolade Hindbær flødebollerHindbær flødeboller – hjemmelavede flødeboller med hindbær Flødeboller med karamel og ristede hasselnødderFlødeboller med karamel og ristede hasselnødder Hjemmelavede flødeboller med solbær og hvid chokoladeHjemmelavet flødeboller med solbær og hvid chokolade Skildpadde flødeboller - hjemmelavede flødeboller med karamelSkildpadde flødeboller – hjemmelavede flødeboller med karamel Hjemmelavet flødeboller med hindbær og lakridsHjemmelavet flødeboller med hindbær og lakrids

Filed Under: Flødeboller

Previous Post: « Hindbærmuffins med marcipan, nødder og hvid chokolade
Next Post: Havregrynskager med appelsin smørcreme »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required