Kartoffelsalat med karry

Denne kartoffelsalat med karry er en skøn og cremet variant af den klassiske kartoffelsalat. Den cremede karrydressing giver en mild og let krydret smag, der passer perfekt som tilbehør til frikadeller, grillmad og som tilbehør til en frokost eller buffet.Denne karry kartoffelsalat laves med en enkel og smagfuld karrydressing opskrift, som giver kartoffelsalaten en lækker konsistens og en let krydret smag. Med denne kartoffelsalat opskrift får du en nem og lækker ret, hvor du eventuelt selv kan tilsætte forskellige urter eller grøntsager, hvis du har lyst. Denne opskrift på kartoffelsalat med karry kan med fordel laves dagen før, så smagene kan få lov at udvikle sig.Hvis du leder efter en opskrift på kartoffelsalat med karry, der er både cremet og fuld af smag, så er denne det perfekte valg.
Forberedelse:
20 minutter
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
40 minutter
Ingredienser
Kartoffelsalat:
- 1 kg kartofler
Karrydressing til kartoffelsalat:
- 2,5 dl creme fraiche (18%)
- 1/2 rødløg (finthakket)
- 3 tsk karry
- 2 tsk sennep
- 2 tsk citronsaft
- 1 tsk hvidvinseddike
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær dine kartofler i mundrette tern og kom dem i en gryde med vand og salt.
- Kog kartoflerne og lad dem køle helt af. Du kan evt. skylle dem i koldt vand, så de køler hurtigere af.
- Rør alle ingredienserne sammen til karrydressingen.
- Vend de kolde kartofler sammen med karrydressingen.
- Kom eventuelt lidt hakket persille på toppen og server.
Spørgsmål & svar

Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar