• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Nem Halloween kage – græskarkage med cream cheese frosting

25. oktober 2022 2 Comments

Home » Halloween » Nem Halloween kage – græskarkage med cream cheese frosting

Nem Halloween kage - græskarkage med cream cheese frosting

Nem Halloween kage - græskarkage med cream cheese frosting
Denne svampede halloween kage er den perfekte måde at fejre Halloween på. Græskarkagen, der er fyldt med varme krydderier, skaber en dejlig og fyldig smag, der passer perfekt til årstiden. Kagen er toppet med en cremet og lækker cream cheese frosting, der både er blød og sød. For at tilføje en ekstra halloweenstemning, er der tegnet et spindelsvæv med mørk chokolade på toppen af kagen og pyntet med mørkt krymmel samt spiseligt guldstøv.
Kombinationen af den krydrede græskarkage og den let syrlige cream cheese frosting gør kagen til en fryd for både øjne og smag. Denne halloween kage er en perfekt dessert eller snack til både børn og voksne, og den vil helt sikkert være et hit til enhver Halloween fest.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse: 30 minutter minutter
Tilberedning: 45 minutter minutter
Tid i alt: 1 time time 15 minutter minutter
(undgå sort skærm)
8 personer

Udstyr til opskriften:

  • Springform Ø18 cm (reklamelink)

Ingredienser
  

Græskarkage:

  • 2 æg
  • 200 gram brun farin
  • 1 dl olie
  • 200 gram Hokkaido græskar
  • 150 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 tsk stødt nellike
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1/2 tsk salt

Cream cheese frosting:

  • 100 gram flødeost naturel
  • 75 gram flormelis
  • 50 gram smør (stuetempereret)

Pynt:

  • 50 gram mørk chokolade
  • Chokoladekrymmel
  • Spiselige guldflager (reklamelink)

Fremgangsmåde
 

Græskarkage:

  • Æg og brun farin piskes sammen til en lys og tyk masse
  • Tilsæt olien lidt ad gangen
  • Tilsæt alle de tørre ingredienser: mel, bagepulver, kanel, nellike, ingefær og salt og vend det i dejen
  • Kom Hokkaido græskar i en minihakker og blend det helt fint
  • Vend det blendede Hokkaido græskar i dejen
  • Beklæd en springform (Ø18 cm) med bagepapir i bunden og fordel dejen deri.
  • Bag kagen ved 170 grader i ca. 45-50 minutter.

Cream cheese frosting:

  • Pisk smørret luftigt og tilsæt flormelis lidt efter lidt.
  • Pisk det hvidt og luftigt
  • Tilsæt derefter flødeost og pisk ved laveste hastighed KUN indtil frostingen er ensartet
  • Fordel frostingen på toppen af din helt afkølede kage

Pynt:

  • Smelt 50 gram chokolade og kom det i en sprøjtepose
  • Klip et lille hul i enden af sprøjteposen og dekorerer din kage med et spindelvævsmønster
  • Afslut med lidt krymmel og spiseligt guld

Spørgsmål & svar

Kan jeg bage græskarkagen i forvejen?
Ja, denne halloween kage kan sagtens bages dagen før. Opbevar den i en lufttæt beholder ved stuetemperatur, hvis den ikke er pyntet med frosting. Hvis frostingen allerede er på, skal kagen opbevares på køl.
Hvordan får jeg en ekstra luftig græskarkage?
For en let og luftig konsistens er det vigtigt ikke at slå luften ud af dejen. Vend ingredienserne sammen, indtil dejen er ensartet.
Hvordan pynter jeg kagen, så den ser ekstra uhyggelig ud?
Du kan farve cream cheese frostingen med orange eller sort farve, tilføje chokoladeøjne eller lave et spindelvævsmønster med smeltet chokolade for at gøre din halloween kage ekstra festlig. ??
Nem Halloween kage - græskarkage med cream cheese frosting
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Svampet kanelbrød med flødeostecremeSvampet kanelbrød med flødeostecreme Squashkage med nem ostecremeSquashkage med ostecreme Den bedste Snickerskage - svampet kage med peanuts, karamel og chokoladeDen bedste Snickerskage Halloween cheesecake med orange glazeHalloween cheesecake med orange glaze Daimkage med karamelganacheDaimkage med karamelganache Svampet og blød chokoladekage med kaffeSvampet og blød chokoladekage med kaffe Svampet og saftig marmorkage opskriftSvampet og saftig marmorkage opskrift Brookie - en kombineret brownie cookie kageBrookie – en kombineret brownie cookie kage

Filed Under: Halloween, Skærekager

Previous Post: « S’mores muffins – brownie muffins med skumfidus
Next Post: Ris a la mande trifli – skøn juledessert i glas »

Reader Interactions

Comments

  1. Inger Jensen

    29. oktober 2022 at 18:45

    Hej Mette. Jeg har bagt græskarkagen i dag ❤️ Den er super lækkert, den smager rigtig godt ❤️ . Den er dejlig svampet 🎃🎃🎃❤️❤️❤️

    Svar
    • metteskutter

      29. oktober 2022 at 19:23

      Hej Inger
      Tusind tak! Det er jeg glad for at høre 😊

      Mvh. Mette

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required