• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Squashkage med ostecreme

21. marts 2021 Leave a Comment

 

Home » Skærekager » Squashkage med ostecreme

Squashkage med ostecreme

Squashkage med nem ostecreme
Squashkage med ostecreme er en skøn måde at bruge squash på i bagværk. Denne opskrift giver en svampet squashkage og ostecremen gør kagen ekstra lækker og cremet. Det er en nem kage at lave, og jeg synes, den fungerer perfekt som eftermiddagskage med en kop varm kaffe eller te.
Når jeg bager squashkage med ostecreme, foretrækker jeg at bruge en rugbrødsform, fordi den giver kagen en fin form og passer godt til den mængde dej opskriften giver. Den bedste squashkage er efter min mening en kage der hverken er for tør eller for våd - og denne opskrift rammer bare den helt rigtige konsistens.
Ostecremen laves med flødeost og giver en dejlig cremet kontrast til den svampede squashkage. Den er frisk og mild, og gør kagen endnu lækker. Flødeostecremen kan sprøjtes ud på toppen med en sprøjtepose med stjernetyl i, så kagen får et flot udseende.
Hvis du leder efter en squashkage opskrift, der er nem og hurtig at lave, så er denne squashkage med flødeostecreme et godt bud.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
8 personer

Udstyr til opskriften:

  • Brødform (ca. 18 x 11 cm)
  • Sprøjteposer (reklamelink)
  • Stjernetyl (reklamelink)

Ingredienser
  

Squashkage:

  • 2 æg
  • 200 gram brun farin
  • 1 dl olie
  • 150 gram mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt nellike
  • 1/2 tsk salt
  • 200 gram squash (ca. 1 squash)

Cream cheese frosting:

  • 1/2 pose Dr. Oetker base for buttercream (reklamelink)
  • 75 gram flødeost
  • 50 gram smør (stuetempereret)

Fremgangsmåde
 

Squashkage:

  • Æg og brun farin piskes sammen til det er lyst og har en tyk og luftig konsistens.
  • Olien tilsættes lidt ad gangen mens der stadig piskes.
  • Tilsæt de tørre ingredienser: mel, bagepulver, kanel, stødt nellike og salt.
  • Vend det godt sammen.
  • Riv din squash og vend det i dejen.
  • Kagen bages i en lille brødsform (ca. 18 x 11 cm) foret med bagepapir ved 170 grader i ca. 45-50 minutter.

Cream cheese frosting:

  • Pisk alle ingredienser sammen til en hvid og luftig masse. Dette tager ca. 2-4 minutter.
  • Kom cream cheese frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine toppe på kagen.
  • Pynt evt. med lidt finthakket pistacie.

Spørgsmål & svar

Hvordan sikrer jeg, at min squashkage bliver svampet?
For at få en virkelig svampet squashkage er det vigtigt at bruge fintrevet squash, da det tilfører fugt til dejen. Du behøver ikke at presse væsken ud af squashen, da det hjælper med at holde kagen blød. Derudover gør en olien i kagen ekstra saftig.
Kan jeg lave squashkage uden ostecreme?
Ja, du kan sagtens nyde din squashkage uden ostecreme, men den bløde og let syrlige topping giver en lækker kontrast til den søde kage. Hvis du ønsker en anden topping, kan du lave en almindelig glasur med citronsaft.
Kan jeg fryse squashkage?
Ja, denne nemme squashkage kan sagtens fryses uden ostecreme. Lad den køle helt af, pak den godt ind, og opbevar den i fryseren i op til tre måneder. Når du vil servere den, kan du tø den op ved stuetemperatur og tilføje ostecremen bagefter.
Hvor længe kan squashkage med ostecreme holde sig frisk?
En squashkage med ostecreme kan holde sig frisk i køleskabet i op til 4-5 dage. Opbevar den i en lufttæt beholder, så ostecremen ikke bliver tør. 
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Svampet kanelbrød med flødeostecremeSvampet kanelbrød med flødeostecreme Nem Halloween kage - græskarkage med cream cheese frostingNem Halloween kage – græskarkage med cream cheese frosting Daimkage med karamelganacheDaimkage med karamelganache Svampet og blød chokoladekage med kaffeSvampet og blød chokoladekage med kaffe Svampet og saftig marmorkage opskriftSvampet og saftig marmorkage opskrift Bedstefars skæg med hindbær - skøn og svampet kageBedstefars skæg med hindbær – skøn og svampet kage Mazarinkage med marcipan, hindbærskum og bærMazarinkage med marcipan, hindbærskum og bær Bradepandekage med hindbærskum og frugt - nem sommerkage til mangeBradepandekage med hindbærskum og frugt

Filed Under: Skærekager

Previous Post: « Nem trifli med bær og brownie
Next Post: Den bedste pærekage med marcipan og vanilje creme fraiche »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required