Antal: personer
Snasket og lækker brownie med en luftig hindbærskum uden husblas og friske bær. Den er super nem og hurtig at lave og smager helt fantastisk.
Udstyr til denne opskrift:
- Springform Ø18 cm (reklamelink)
Ingredienser:
Brownie:
- 200 gram mørk chokolade
- 150 gram smør
- 3 æg
- 70 gram brun farin
- 85 gram hvedemel
- 1/2 tsk bagepulver
Hindbærskum:
- 1,5 dl piskefløde
- 75 gram hindbær
- 20 gram flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
Derudover:
- Friske bær (f.eks. jordbær, hindbær og blåbær)
Fremgangsmåde:
Brownie:
- Smelt smør og chokolade.
- Pisk æg i sammen med brun farin.
- Tilsæt mel og bagepulver og pisk det sammen til en ensartet dej.
- Fordel browniedejen i en springform (Ø18 cm).
- Bag brownien ved 180 grader i ca. 18-20 minutter
Hindbærskum:
- Mos hindbærrene sammen med flormelis og vaniljesukker.
- Pisk fløden til en let skum.
- Vend hindbærkompotten sammen med flødeskummet.
- Pynt med en masse friske bær og server.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar