• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Brownie med karamel og peanuts – snickers brownie kage

28. august 2018 5 kommentarer

Home » Skærekager » Brownie med karamel og peanuts – snickers brownie kage

Brownie med karamel og peanuts - snickers brownie kage

Brownie med karamel og peanuts - snickers brownie kage
Denne brownie med karamel og peanuts – også kendt som en snickers brownie – er den ultimative kombination af sødt, salt og chokolade. En intens brownie kage med dulce de leche på toppen, sprøde peanuts, der tilsammen giver en smag, der minder om den klassiske Snickers i en intens brownie version.
Hvis du elsker en god brownie opskrift, hvor der virkelig er knald på smagen, så skal du prøve denne. Kagen er perfekt til dem, der ikke kan få nok af chokolade og karamel. Den er både tung, intens og lidt syndig – præcis som en brownie med karamel og peanuts skal være.
Opskriften er nem at gå til, og du kan lave den i god tid, da den næsten bliver endnu bedre, når den har fået lov til at sætte sig. Perfekt som dessert, til en kop kaffe eller når trangen til noget ekstra lækkert melder sig!
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse: 20 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Tid i alt: 40 minutter minutter
(undgå sort skærm)
12 personer

Udstyr til opskriften:

  • Firkantet bradepande (ca. 20x20 cm)

Ingredienser
  

Brownie:

  • 150 gram smør
  • 140 gram mørk chokolade
  • 150 gram sukker
  • 3 æg
  • 110 gram hvedemel

Karamel:

  • 1/2 dåse dulce de leche

Derudover:

  • 25 gram mørk chokolade
  • 60 gram peanuts

Fremgangsmåde
 

  • Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle en smule af.
  • Pisk sukker og æg sammen til en lys og luftig æggesnaps.
  • Tilsæt chokoladeblandingen og pisk dejen ensartet ved lav hastighed.
  • Tilsæt til sidst mel og pisk ved lav hastighed.
  • Hæld brownien i en firkantet form (ca. 20×20 cm) beklædt med bagepapir.
  • Bag brownien ved 175 grader i ca. 16-20 minutter.
  • Lad brownien køle helt af før karamel og peanuts puttes ovenpå
  • Fordel karamellen ovenpå brownien og drys med peanuts.
  • Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose og klip et lille hul. Sprøjt det ud på toppen af kagen i tynde striber.

Spørgsmål & svar

Hvordan får jeg en perfekt fudgy brownie med karamel?
For at få den helt rigtige konsistens på din brownie kage er det vigtigt ikke at overbage den. Brownien skal stadig være lidt blød i midten, når den tages ud af ovnen, da den sætter sig, mens den køler af.
Kan jeg bruge almindelig karamel i stedet for dulce de leche?
Ja, du kan bruge en klassisk karamel, men dulce de leche giver en mere cremet og fyldig smag. Hvis du ikke har dulce de leche, kan du koge en dåse kondenseret mælk i et par timer for at lave din egen.
Hvordan får jeg peanuts til at sidde fast på brownien?
Når du fordeler dulce de leche på din snickers brownie, skal du drysse peanuts over med det samme, så de sidder fast. Tryk dem eventuelt let ned i karamellen, så de ikke falder af ved servering.
Kan jeg lave brownien i forvejen?
Ja! Faktisk smager denne brownie med karamel endnu bedre dagen efter, når den har fået lov at sætte sig. Opbevar den i en lufttæt beholder ved stuetemperatur eller i køleskabet, hvis du vil have en endnu mere fast konsistens.
Kan jeg fryse brownien?
Ja, denne kage med dulce de leche kan sagtens fryses ned.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Brownie med karamel - fudgy brownie opskriftBrownie med karamel – fudgy brownie opskrift Den bedste Snickerskage - svampet kage med peanuts, karamel og chokoladeDen bedste Snickerskage Brownie muffinsS’mores muffins – brownie muffins med skumfidus Daimkage med karamelganacheDaimkage med karamelganache Svampet og blød chokoladekage med kaffeSvampet og blød chokoladekage med kaffe Svampet og saftig marmorkage opskriftSvampet og saftig marmorkage opskrift Bedstefars skæg med hindbær - skøn og svampet kageBedstefars skæg med hindbær – skøn og svampet kage Brookie - en kombineret brownie cookie kageBrookie – en kombineret brownie cookie kage

Skrevet i: Skærekager

Previous Post: « Gateau Marcel kage – opskrift på fransk chokoladekage
Next Post: Citrontærte med marengs – opskrift på fransk citrontærte »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Linette

    8. maj 2020 kl. 21:27

    Hvad mener du med en 1/2 dåse karamel?

    Svar
    • metteskutter

      8. maj 2020 kl. 22:17

      Hej Linette
      Den halve dåse karamel er den dåse kondenserede mælk du koger i starten. Det bliver til karamel, når man koger den i 3 timer 🙂

      Mvh. Mette

      Svar
  2. Vibeke

    7. januar 2022 kl. 16:25

    Hvordan opbevares kagerne? På køl? Jeg har bagt dem i dag, og de skal først spises i morgen.

    Svar
    • metteskutter

      7. januar 2022 kl. 16:42

      Hej Vibeke
      Du kan både opbevare dem i køleskabet eller på køkkenbordet. Sørg for at de er pakket i en tætsluttet pose eller bøtte så de ikke bliver tørre.

      Mvh. Mette

      Svar
      • Vibeke

        7. januar 2022 kl. 18:43

        Tusind tak for hurtigt svar 🙂
        Hav en dejlig weekend!

        Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required