Brownie med karamel og peanuts - snickers brownie kage

Denne brownie med karamel og peanuts – også kendt som en snickers brownie – er den ultimative kombination af sødt, salt og chokolade. En intens brownie kage med dulce de leche på toppen, sprøde peanuts, der tilsammen giver en smag, der minder om den klassiske Snickers i en intens brownie version.Hvis du elsker en god brownie opskrift, hvor der virkelig er knald på smagen, så skal du prøve denne. Kagen er perfekt til dem, der ikke kan få nok af chokolade og karamel. Den er både tung, intens og lidt syndig – præcis som en brownie med karamel og peanuts skal være.Opskriften er nem at gå til, og du kan lave den i god tid, da den næsten bliver endnu bedre, når den har fået lov til at sætte sig. Perfekt som dessert, til en kop kaffe eller når trangen til noget ekstra lækkert melder sig!
Forberedelse:
20 minutter
Tilberedning:
20 minutter
Tid i alt:
40 minutter
Udstyr til opskriften:
- Firkantet bradepande (ca. 20x20 cm)
Ingredienser
Brownie:
- 150 gram smør
- 140 gram mørk chokolade
- 150 gram sukker
- 3 æg
- 110 gram hvedemel
Karamel:
- 1/2 dåse dulce de leche
Derudover:
- 25 gram mørk chokolade
- 60 gram peanuts
Fremgangsmåde
- Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle en smule af.
- Pisk sukker og æg sammen til en lys og luftig æggesnaps.
- Tilsæt chokoladeblandingen og pisk dejen ensartet ved lav hastighed.
- Tilsæt til sidst mel og pisk ved lav hastighed.
- Hæld brownien i en firkantet form (ca. 20×20 cm) beklædt med bagepapir.
- Bag brownien ved 175 grader i ca. 16-20 minutter.
- Lad brownien køle helt af før karamel og peanuts puttes ovenpå
- Fordel karamellen ovenpå brownien og drys med peanuts.
- Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose og klip et lille hul. Sprøjt det ud på toppen af kagen i tynde striber.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Hvad mener du med en 1/2 dåse karamel?
Hej Linette
Den halve dåse karamel er den dåse kondenserede mælk du koger i starten. Det bliver til karamel, når man koger den i 3 timer 🙂
Mvh. Mette
Hvordan opbevares kagerne? På køl? Jeg har bagt dem i dag, og de skal først spises i morgen.
Hej Vibeke
Du kan både opbevare dem i køleskabet eller på køkkenbordet. Sørg for at de er pakket i en tætsluttet pose eller bøtte så de ikke bliver tørre.
Mvh. Mette
Tusind tak for hurtigt svar 🙂
Hav en dejlig weekend!