• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Hjemmelavede Snickers bar – chokoladebar med karamel, fransk nougat og peanuts

4. januar 2021 Leave a Comment

Home » Chokolade » Hjemmelavede Snickers bar – chokoladebar med karamel, fransk nougat og peanuts

Hjemmelavede Snickers barer - chokoladebar med karamel, fransk nougat og peanuts

Hjemmelavede Snickers barer - chokoladebarer med karamel, fransk nougat og peanuts
Lav din egen snickers bar med karamel, fransk nougat og peanuts – en luksusudgave af den klassiske chokoladebar med karamel og peanuts. Denne opskrift på hjemmelavet snickers giver en fantastisk kombination af sødt, salt og crunchy, der smager endnu bedre end den originale.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
15 stk

Udstyr til opskriften:

  • Snickers chokoladeform

Ingredienser
  

Karamel

  • 75 gram sukker
  • 1 dl piskefløde
  • 20 gram smør

Chokoladeskaller

  • 500 gram mælkechokolade

Fransk nougat fyld

  • 150 gram honning
  • 200 gram sukker
  • 75 gram vand
  • 50 gram glukosesirup
  • 1 æggehvide
  • 35 gram sukker

Fremgangsmåde
 

Karamel

  • Kom sukker i en gryde og smelt det indtil det får en fin og gyldenbrun farve.
  • Hæld fløde i – karamellen vil nu klumpe sig sammen. Kog massen op under omrøring indtil det hele er ensartet og smeltet fint sammen.
  • Tilsæt derefter smør i små tern, lidt efter lidt.
  • Hæld karamellen gennem en sigte og over i en skål. Sæt skålen på køl mens du laver chokoladeskallerne.

Chokoladeskaller

  • Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn. Mælkechokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 29-30 grader.
  • Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
  • Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
  • Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
  • Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.

Fransk nougat fyld

  • Kom honning, sukker, vand og glukose i en gryde. Kog massen op til 145 grader.
  • Pisk imens æggehvider og sukker til marengs.
  • Hæld den 145 grader varme sirup i en tynd stråle ned i marengsen, mens der piskes. Pisk indtil massen bliver sej (ca. 5-8 minutter ved fuld hastighed på en røremaskine).
  • Massen er nu en sej og klistret skumfidusmasse.

Samling

  • Start med at fylde den afkølede karamel i dine chokoladeskaller.
  • Drys derefter med et lag peanuts.
  • Smør dine hænder og en teske ind i olie. Tag en lille 1 teskefuld af det franske nougat fyld og form massen i dine hænder, så den passer ned i formen – fyld dem ikke helt op til kanten, da de skal kunne lukkes med chokolade.
  • Hæld chokolade på toppen af alle barer og skrab for overskydende chokolade.
  • Sæt formen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen.
  • Opbevar barerne i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Spørgsmål & svar

Hvordan laver jeg den bedste hjemmelavede Snickers?
For at få den perfekte hjemmelavet Snickers er det vigtigt at lave lagene i den rigtige rækkefølge. Start med at støbe en skal af mælkechokolade, derefter et lag karamel med peanuts, så fransk nougat og til sidst dækkes barerne med chokolade. 
Hvor længe kan hjemmelavet Snickers holde sig?
Dine hjemmelavede Snickers kan holde sig i op til to uger i en lufttæt beholder et køligt sted. 
Hvilken chokolade er bedst til en chokoladebar opskrift som denne?
Det bedste valg er en god kvalitet mørk eller mælkechokolade, afhængigt af hvilken slags chokolade du ønsker i din chokoladebar med karamel. 
Hvordan undgår jeg, at karamel-laget bliver for hårdt?
For at sikre, at karamellen i din hjemmelavet Snickers bliver blød og cremet, skal du ikke koge den for længe. Brug et sukkertermometer og tag karamellen af varmen, når den når ca. 115-120°C – så bliver den perfekt blød, men stadig fast nok til at holde formen.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Hjemmelavet chokoladebrud med tørret frugtHjemmelavet chokoladebrud med tørret frugt Fyldte chokolader med hindbærtrøffelFyldte chokolader med hindbærtrøffel Fyldte chokolader med karamelcrunchFyldte chokolader med karamel crunch Fyldte chokolader med mintFyldte chokolader med mint Fyldte chokolader med orangeknasFyldte chokolader med orangeknas Fyldte chokolader med passionsfrugtFyldte chokolader med passionsfrugt Fyldte chokolader med karamelFyldte chokolader med karamel Fyldte chokolader med kaffeganacheFyldte chokolader med kaffe

Filed Under: Chokolade

Previous Post: « Kransekagetårn – skøn opskrift på lille kransekagetårn
Next Post: Lyserød giftkage med kakaofrosting »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required