• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Cheesecake i glas med kiwi og jordbær – portionsanrettet cheesecake

30. januar 2021 Skriv kommentar

Home » Cheesecake » Cheesecake i glas med kiwi og jordbær – portionsanrettet cheesecake

Cheesecake i glas med kiwi og jordbær - portionsanrettet cheesecake

Portionsanrettet cheesecake med kiwi og jordbær
Denne opskrift på cheesecake i glas er både nem og lækker. De portionsanrettede desserter kombinerer sprød kiksebund, cremet ostecreme og frisk kiwi og jordbær, hvilket giver en perfekt balance mellem sprødt, sødt og syrligt.
Med denne cheesecake opskrift får du en dessert i glas, der er lige så smuk, som den er velsmagende. Perfekt til gæster eller når du vil forkæle dig selv med en portionsanrettet dessert.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
6 glas

Ingredienser
  

Kiksebund med hvid chokolade:

  • 150 gram Digestive kiks
  • 10 gram sukker
  • 25 gram smør (smeltet)
  • 50 gram hvid chokolade (hakket eller knapper)

Ostecreme:

  • 4 blade husblas
  • 1/2 citron (saften)
  • 125 gram sukker
  • 1/2 vaniljestang (kornene)
  • 200 gram naturel flødeost
  • 3 dl piskefløde

Pynt:

  • Friske jordbær
  • Kiwi

Fremgangsmåde
 

Kiksebund med hvid chokolade:

  • Knus Digestive kiksene helt fint sammen med sukker.
  • Tilsæt det smeltede smør og bland det godt sammen.
  • Bland også den hvide chokolade sammen med kikseblandingen.
  • Fordel kikseblandingen i dine glas.

Ostecreme:

  • Put husblas i en skål med koldt vand.
  • Kom citronsaft i en kasserolle og varm det op til kogepunktet.
  • Lad også de tomme vaniljestænger koge med her.
  • Tilsæt husblas og rør det ud deri.
  • Tag gryden af varmen og lad den stå til du skal bruge den.
  • Flødeost, sukker og vaniljekorn piskes sammen i en skål.
  • I en anden skål piskes fløden til en let skum.
  • Tilsæt nu den lillefingervarme citronsaft til flødeosteblandingen og pisk det hurtigt sammen.
  • Tilføj derefter flødeosteblandingen til flødeskummet og vend det hurtigt, men forsigtigt sammen.
  • Fordel ostecremen i dine glas og sæt dem på køl og lad dem sætte sig.
  • Kom derefter små jordbær- og kiwitern på toppen.

Spørgsmål & svar

Kan jeg lave mine cheesecake i glas dagen før?
Ja! Cheesecake i glas kan sagtens laves dagen før servering. Vent eventuelt med at tilføje kiwi og jordbær, så frugten er frisk og lækker ved servering.
Hvilke kiks er bedst til bunden?
Mine favoritkiks til cheesecake er digestive kiks. Du kan dog bruge lige præcis den type kiks du bedst kan lide - Bastogne eller Oreo kiks smager også lækkert i en cheesecake. De knuste kiks giver en sprød kontrast til den cremede ostecreme i denne cheesecake opskrift.
Kan jeg bruge andre frugter end kiwi og jordbær?
Ja, du kan bruge lige præcis de frugter/bær du bedst kan lide til dine cheesecake i glas. Du kan f.eks. bruge mango, hindbær, eller blåbær. Kiwi og jordbær giver en dejlig friskhed, men du kan sagtens tilpasse opskriften efter smag og sæson.
Hvor længe kan en portionsanrettet dessert i glas holde sig?
En portionsanrettet dessert som denne kan holde sig frisk i køleskabet i op til 24 timer. 
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Portionsanrettet cheesecake med citron, vanilje og hindbærPortionsanrettet cheesecake med citron, vanilje og hindbær Portionsanrettet chokolade cheesecakeChokolade cheesecake – fin portionsanrettet dessert Blåbær cheesecake i glasBlåbær cheesecake i glas Rabarber cheesecake i glasPortionsanrettet cheesecake med rabarber – skøn dessert i glas Kiwi cheesecakeKiwi cheesecake – lækker og frisk cheesecake opskrift Jordbær cheesecake - lækker cheesecake opskrift med jordbærJordbær cheesecake – lækker cheesecake opskrift med jordbær Citronkage med birkes, Ruby ganache, is og hindbær - flot portionsanrettet dessertCitronkage med birkes, Ruby ganache, is og hindbær – flot portionsanrettet dessert Brownie med saltkaramelmousse og bærcoulis - en nem og hurtig portionsanrettet dessertBrownie med saltkaramelmousse og bærcoulis

Skrevet i: Cheesecake, Portionsanrettede desserter

Previous Post: « Fyldte chokolader med passionsfrugt
Next Post: Fyldte chokolader med karamel »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required