• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Kinder Bueno cheesecake

9. april 2020 Skriv kommentar

Kinder Bueno cheesecake

Home » Cheesecake » Kinder Bueno cheesecake

Kinder Bueno cheesecake

Kinder Bueno cheesecake
Hvis du elsker cheesecake og Kinder Bueno, er denne opskrift lige noget for dig! Denne kinder bueno cheesecake består af en sprød og crispy bund lavet af rice krispies og chokolade, der giver et perfekt knasende modspil til den bløde og cremede ostecreme. På toppen er der et mælkechokoladelag, der smelter på tungen, og kagen pyntes selvfølgelig med Kinder Bueno for at fuldende smagsoplevelsen.
Det er en cheesecake med chokolade, der ikke bare ser imponerende ud, men også smager helt fantastisk. Kombinationen af den søde ostecreme, den sprøde bund og det lækre chokoladelåg minder om den klassiske smag fra en Kinder Bueno.
Denne kinder bueno cheesecake opskrift er nem at gå til og perfekt til både fødselsdage, dessertbordet eller når du bare vil forkæle nogen med noget ekstra lækkert. Cheesecake med Kinder Bueno bliver hurtigt en favorit – den er både flot at servere og skøn at spise!
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)
10 personer

Udstyr til opskriften:

  • Springform Ø20 cm (reklamelink)
  • Sprøjteposer (reklamelink)
  • Stjernetyl (reklamelink)

Ingredienser
  

Bund:

  • 75 gram mælkechokolade
  • 15 gram smør
  • 3 dl Rice Krispies

Ostecreme:

  • 6 blade husblas
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 2 dl piskefløde
  • 200 gram flødeost naturel
  • 2 spsk citronsaft

Mælkechokoladelåg:

  • 200 gram mælkechokolade
  • 100 gram smør

Pynt:

  • 2 dl fløde (pisket til flødeskum)
  • 1 pakke Kinder Bueno

Fremgangsmåde
 

Bund:

  • Smelt chokolade og smør sammen.
  • Bland det sammen med Rice Crispies.
  • For en springform med kageplast (ca. Ø20 cm) og fordel massen deri. Sørg for at presse det godt sammen og helt ud til kanterne.
  • Sæt bunden på køl mens du laver ostecremen.

Ostecreme:

  • Læg husblas i blød i koldt vand.
  • Kom kondenseret mælk i en gryde og varm den op.
  • rid husblas for vand og kom den ned i den kondenserede mælk og rør det godt ud.
  • Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af.
  • I en skål piskes fløden til en let skum.
  • I en anden skål piskes flødeost, citronsaft og vaniljekorn sammen.
  • Pisk den kondenserede mælk sammen med flødeosteblandingen.
  • Til sidst vendes flødeosteblandingen sammen med den letpiskede fløde.
  • Fordel ostecremen ovenpå din bund og sæt den på køl, indtil den har sat sig.

Mælkechokoladelåg:

  • Smelt chokolade og smør sammen.
  • Lad blandingen køle ned til stuetemperatur før den hældes på kagen.
  • Hæld chokoladeblandingen på kagen og bank den forsigtigt ned i bordet, så chokoladeblandingen fordeler sig jævnt.
  • Sæt kagen på køl indtil chokoladelåget har sat sig.

Pynt:

  • Kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine rosetter på kagen.
  • Pynt med Kinder Bueno stykker.
  • TIP: Tag gerne kagen ud af køleskabet 10-15 minutter før den skal serveres, så chokoladelåget bliver lidt blødere at skære igennem.

Spørgsmål & svar

Kan jeg lave denne cheesecake opskrift dagen før?
Ja, det er faktisk en fordel at lave din Kinder Bueno cheesecake dagen før, da den har brug for at sætte sig i køleskabet i mindst 4-6 timer – gerne natten over.
Hvordan opbevarer jeg cheesecaken bedst?
Kinder Bueno cheesecake skal opbevares i køleskabet. Den holder sig frisk i ca. 2 dage. 
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Jordbær cheesecake - lækker cheesecake opskrift med jordbærJordbær cheesecake – lækker cheesecake opskrift med jordbær Æble cheesecake med hasselnød og nougatÆble cheesecake med hasselnød og nougat Portionsanrettet cheesecake med kiwi og jordbærCheesecake i glas med kiwi og jordbær – portionsanrettet cheesecake Halloween cheesecake med orange glazeHalloween cheesecake med orange glaze Portionsanrettet chokolade cheesecakeChokolade cheesecake – fin portionsanrettet dessert Citron cheesecake med brændt marengsCitron cheesecake med brændt marengs Blåbær cheesecake med browniebund - lækker cheesecake med blåbærBlåbær cheesecake med browniebund – lækker cheesecake med blåbær Rabarber cheesecake - Den bedste cheesecake opskrift med rabarberRabarber cheesecake

Skrevet i: Cheesecake

Previous Post: « Svampet citronmåne
Next Post: Roulade med rabarber, flødeostecreme og brændt marengs »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required