Kinder Bueno cheesecake

Hvis du elsker cheesecake og Kinder Bueno, er denne opskrift lige noget for dig! Denne kinder bueno cheesecake består af en sprød og crispy bund lavet af rice krispies og chokolade, der giver et perfekt knasende modspil til den bløde og cremede ostecreme. På toppen er der et mælkechokoladelag, der smelter på tungen, og kagen pyntes selvfølgelig med Kinder Bueno for at fuldende smagsoplevelsen.Det er en cheesecake med chokolade, der ikke bare ser imponerende ud, men også smager helt fantastisk. Kombinationen af den søde ostecreme, den sprøde bund og det lækre chokoladelåg minder om den klassiske smag fra en Kinder Bueno.Denne kinder bueno cheesecake opskrift er nem at gå til og perfekt til både fødselsdage, dessertbordet eller når du bare vil forkæle nogen med noget ekstra lækkert. Cheesecake med Kinder Bueno bliver hurtigt en favorit – den er både flot at servere og skøn at spise!
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
Udstyr til opskriften:
- Springform Ø20 cm (reklamelink)
- Sprøjteposer (reklamelink)
- Stjernetyl (reklamelink)
Ingredienser
Bund:
- 75 gram mælkechokolade
- 15 gram smør
- 3 dl Rice Krispies
Ostecreme:
- 6 blade husblas
- 1 dåse kondenseret mælk
- 2 dl piskefløde
- 200 gram flødeost naturel
- 2 spsk citronsaft
Mælkechokoladelåg:
- 200 gram mælkechokolade
- 100 gram smør
Pynt:
- 2 dl fløde (pisket til flødeskum)
- 1 pakke Kinder Bueno
Fremgangsmåde
Bund:
- Smelt chokolade og smør sammen.
- Bland det sammen med Rice Crispies.
- For en springform med kageplast (ca. Ø20 cm) og fordel massen deri. Sørg for at presse det godt sammen og helt ud til kanterne.
- Sæt bunden på køl mens du laver ostecremen.
Ostecreme:
- Læg husblas i blød i koldt vand.
- Kom kondenseret mælk i en gryde og varm den op.
- rid husblas for vand og kom den ned i den kondenserede mælk og rør det godt ud.
- Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af.
- I en skål piskes fløden til en let skum.
- I en anden skål piskes flødeost, citronsaft og vaniljekorn sammen.
- Pisk den kondenserede mælk sammen med flødeosteblandingen.
- Til sidst vendes flødeosteblandingen sammen med den letpiskede fløde.
- Fordel ostecremen ovenpå din bund og sæt den på køl, indtil den har sat sig.
Mælkechokoladelåg:
- Smelt chokolade og smør sammen.
- Lad blandingen køle ned til stuetemperatur før den hældes på kagen.
- Hæld chokoladeblandingen på kagen og bank den forsigtigt ned i bordet, så chokoladeblandingen fordeler sig jævnt.
- Sæt kagen på køl indtil chokoladelåget har sat sig.
Pynt:
- Kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine rosetter på kagen.
- Pynt med Kinder Bueno stykker.
- TIP: Tag gerne kagen ud af køleskabet 10-15 minutter før den skal serveres, så chokoladelåget bliver lidt blødere at skære igennem.
Spørgsmål & svar
Kan jeg lave denne cheesecake opskrift dagen før?
Ja, det er faktisk en fordel at lave din Kinder Bueno cheesecake dagen før, da den har brug for at sætte sig i køleskabet i mindst 4-6 timer – gerne natten over.
Hvordan opbevarer jeg cheesecaken bedst?
Kinder Bueno cheesecake skal opbevares i køleskabet. Den holder sig frisk i ca. 2 dage.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar