Antal: stk
Nemme og hurtige fastelavnsboller, som kan laves på ingen tid og smager som en drøm!
Udstyr til denne opskrift:
- Sprøjteposer (reklamelink)
- Stjernetyl (reklamelink)
Ingredienser:
- 2 pakker Mette Munk eller Hatting fastelavnsboller
- 4 dl fløde
- 160 gram frosne hindbær
- 2,5 spsk flormelis
- Hindbærmarmelade
- Evt. frysetørret hindbær
Fremgangsmåde:
- Bag fastelavnsbollerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Lad dem køle helt af og del derefter fastelavnsbollerne i to.
- Pisk fløden til flødeskum.
- Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet sammen med flormelis.
- Kom hindbærskummet i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt 2 ringe af hindbærskum ovenpå hinanden, langs kanten på bunden. Kom ca. 2 tsk hindbærmarmelade i midten. Kom toppen på og pynt med lidt hindbærskum og evt. frysetørret hindbær.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Inger Jensen
Hej Mette. De fastelavnsboller du har købt og lavet fine. Dem har jeg også prøvet mange gane, de smager rigtig godt ❤️❤️❤️ . God weekend til dig 😊.
metteskutter
Hej Inger
De er nemlig super nemme og hurtige at forvandle til lækre fastelavnsboller, som havde man købt dem hos bageren 😊
Mvh. Mette