Antal: personer
En mega fudgy og lækker chokoladekage med hele 3 slags chokolade. Kagen er en smule brownie-agtig og smager ekstreeemt godt sammen med is!
Udstyr til denne opskrift:
- Firkantet bradepande (ca. 20x20 cm)
Ingredienser:
Ingredienser:
- 2 spsk solsikke- eller rapsolie
- 150 gram brun farin
- 100 gram sukker
- 3 æg
- 150 gram smeltet smør
- 130 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 50 gram kakaopulver
- 1 tsk salt
- 50 gram hvid chokolade
- 50 gram Gold chokolade (reklamelink)
- 50 gram mælkechokolade
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Pisk olie, brun farin, sukker og æg godt sammen, indtil det er en lys og luftig masse.
- Tilsæt den smeltede smør lidt efter lidt, mens du stadig pisker.
- Sigt mel, bagepulver, kakaopulver og salt i og vend det sammen.
- Tilsæt til sidst 3 slags chokolade (enten chokoladeknapper eller hakket) og vend det sammen.
- Beklæd en firkantet form (20 x 20 cm) med bagepapir.
- Bag kagen i ca. 35 minutter ved 175 grader.
- TIP: Stik en lille kniv i kagen for at se om den er færdig – der skal gerne hænge en smule dej fast på kniven, men kagen må ikke være helt flydende i midten. Dermed opnår du den lækre og meget svampede konsistens. Hvis du ikke ønsker kagen skal være nær så snasket, så giver du den blot 5 minutter mere i ovnen.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar