Antal: stk
Virkelig skønne, luftige og bløde amerikanske pandekager. Dette er favoritten både til den søde brunch eller desserten.
Ingredienser:
- 50 gram smør
- 2 æg
- 200 gram hvedemel
- 25 gram sukker
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljeekstrakt/vaniljesukker
- 2 dl mælk
- Evt. fintrevet citronskal fra 1 citron
Fremgangsmåde:
- Smelt smørret.
- Del æggene i blommer og hvider.
- Kom hviderne i en skål og pisk dem stive.
- Kom blommerne i en anden skål og pisk dem sammen med alle de resterende ingredienser, inklusive det smeltede smør.
- Vend de stiftpiskede hvider i dejen.
- Kom lidt fedtstof på en pande og steg pandekagerne ved middelvarme indtil de er gyldne på begge sider.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar