Antal: stk
En fuldstændig fantastisk kombination – passionfrugt og mørk chokolade smager intet mindre end himmelsk sammen!
Udstyr til denne opskrift:
- Flødebolleform i hård plast (reklamelink)
- Sprøjteposer (reklamelink)
- Rund udstikker Ø5 cm (reklamelink)
Ingredienser:
Chokoladeskaller:
- 600 gram mørk chokolade
Marcipanbunde:
- 300 gram marcipan
Flødebolleskum med passionsfrugt:
- 1 brev Dr. Oetker flødebolleskum (reklamelink)
- 2 tsk passionsfrugtpulver (reklamelink)
Fremgangsmåde:
Chokoladeskaller:
- Dekorer evt. formen med farvet kakaosmør inden du går i gang.
- Temperer den mørke chokolade. Arbejdstemperaturen skal ramme ca. 32-33 grader.
- Fordel chokoladen i din form og vend den derefter på hovedet, så den overskydende chokolade løber ud.
- Skrab formen for overskydende chokolade på toppen og sæt den på køl til chokoladen har sat sig
Marcipanbunde:
- Marcipanen rulles ud til 3-4 mm tykkelse i lidt flormelis.
- Udstik runde bunde ud med en udstikker på ca. 5 cm.
- Bag bundene ved 180 grader i ca. 7-8 minutter.
Flødebolleskum med passionsfrugt:
- Følg anvisningen bag på brevet og pisk til sidst passionsfrugtpulveret med, indtil massen er ensartet.
- Kom din passionsfrugtskum i en sprøjtepose.
- Befri chokoladeskallerne fra din form og du sprøjt flødebolleskummet i.
- Fordel skummet med en lille spartel, så skallen er fyldt helt op og sæt den ovenpå en marcipanbund.
- Opbevar flødebollerne i en lufttæt beholder i køleskabet, eller et køligt sted.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar