Antal: stk
Fantastiske, luftige og bløde pizzahorn med pepperoni, ost og pizzasauce. De er helt perfekte til madpakken eller som en eftermiddagssnack, når den lille sult melder sig. Du kan fylde disse pizzahorn med lige præcis det fyld, som du bedste kan lide. Nogle andre idéer til fyld kunne være skinke, kebab, salciccia, chorizo eller kylling.
Ingredienser:
Dej til pizzahorn:
- 1,5 dl mælk
- 1,5 dl vand
- 25 gram gær
- Ca. 550-600 gram hvedemel
- 30 gram sukker
- 1 dl raps- eller solsikkeolie
- 1 æg
- 1 tsk salt
Fyld:
- 150 gram pepperoni
- 140 gram pizzasauce
- 1 pose revet ost
Derudover:
- 1 æg (til pensling)
- Oregano
Fremgangsmåde:
- Lun mælk og vand og rør gær ud heri.
- Tilsæt alle de resterende ingredienser og ælt dejen på din røremaskine i ca. 10-15 minutter indtil dejen er blank, smidig og klasker mod skålens kanter.
- Lad dejen hæve et lunt sted med et fugtigt viskestykke over sig i 1 time.
- Del dejen i 2 og rul dem ud i cirkler med en diameter på ca. 30 cm.
- Skær hver cirkel ud som et lagkagediagram, så du har 8 trekantede stykker i hver cirkel, der er lige store.
- Kom 1 spsk tomatsauce, ca. 3 stk pepperoni og lidt revet ost på det bredeste stykke af dine trekanter.
- Rul dejen omkring fyldet, så de bliver til små hornog placer pizzahornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Lad dem efterhæve i 30 minutter.
- Pensl med sammenpisket æg og drys med lidt revet ost og oregano på toppen.
- Bag pizzahornene i ovnen ved 200 grader i ca. 15-18 minutter
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar