Sponsoreret indlæg i samarbejde med Witt
Antal: stk
Den perfekte blødende chokoladekage! Min De Dietrich ovn har en masse smarte forudindstillede programmer som gør madlavning og bagning nemmere og sikrer fantastiske resultater hver gang!Ovnen er en De Dietrich model DOP8786BB. Jeg har testet den i ca. 9 måneder og den lever helt op til mine forventninger. Det er en helt revolutionerende model indenfor ovne, som er udstyret med en masse sensorer, som både måler fugtigheden, vægten og volumen på det der står i ovnen og så tilpasser den automatisk grader og tilberedningstiden herefter. Dette gælder både for kager, bagværk, kød, kartofler og et hav af andre forudstillede opskrifter! Ovnen er også udstyret med en app, hvor man kan vælge programmer, starte og slukke ovnen, og følge med i tilberedningstiden. Smart hvis man lige går i haven mens man har noget i ovnen, eller hvis man har brug for at forvarme ovnen på vej hjem fra arbejde!Ovnen er selvfølgelig også udstyret med et pyrolyserengøringsprogram, som gør rengøringen af ovnen nemmere.Af fysiske funktioner kan nævnes teleskopudtræk, soft close låge, kapacitet på 73 liter, flot LED skærm med billeder i farve og støbejernshåndtag- og panel, som er modstandsdygtig overfor fedtede fingeraftryk.Jeg har virkelig prøvet at lægge hjernen i blød og tænke over noget kritik til ovnen, men jeg er endnu ikke kommet på noget, som jeg er utilfreds med ved ovnen. Derfor får den altså 10/10 stjerner herfra og en varm anbefaling!
Udstyr til denne opskrift:
- 6 kageringe (Ø6 cm) (reklamelink)
Ingredienser:
- 125 gram smeltet smør
- 125 gram mørk chokolade
- 4 æg
- 75 gram sukker
- 40 gram mel
- 1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
- Smelt smør og chokolade sammen i en gryde over svag varme
- Pisk æg og sukker sammen indtil det er lyst og luftigt
- Tilsæt den smeltede chokoladeblanding til æggesnapsen og pisk det sammen
- Tilsæt mel og salt og pisk det sammen til en ensartet masse.
- Smør kageringene med smør og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
- Fordel dejen i kageringene.
- Bag chokoladekagerne i ca. 8-10 minutter.
- Lad dem stå og køle af i 10-15 minutter før de befries fra kageringene.
- Befri chokoladekagerne fra formene og portionsanret dem på en tallerken sammen med is og evt. friske bær.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar