Antal: personer
En helt igennem fantastisk og intens snickerskage, der består af brownie med karamel, peanuts og chokolade til de hardcore chokolade-elskere!
Udstyr til denne opskrift:
- Firkantet bradepande (ca. 20x20 cm)
Ingredienser:
Brownie:
- 150 gram smør
- 140 gram mørk chokolade
- 150 gram sukker
- 3 æg
- 110 gram hvedemel
Karamel:
- 1/2 dåse dulce de leche
Derudover:
- 25 gram mørk chokolade
- 60 gram peanuts
Fremgangsmåde:
- Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle en smule af.
- Pisk sukker og æg sammen til en lys og luftig æggesnaps.
- Tilsæt chokoladeblandingen og pisk dejen ensartet ved lav hastighed.
- Tilsæt til sidst mel og pisk ved lav hastighed.
- Hæld brownien i en firkantet form (ca. 20×20 cm) beklædt med bagepapir.
- Bag brownien ved 175 grader i ca. 18 minutter.
- Lad brownien køle helt af før karamel og peanuts puttes ovenpå
- Fordel karamellen ovenpå brownien og drys med peanuts.
- Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose og klip et lille hul. Sprøjt det ud på toppen af kagen i tynde striber.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Linette
Hvad mener du med en 1/2 dåse karamel?
metteskutter
Hej Linette
Den halve dåse karamel er den dåse kondenserede mælk du koger i starten. Det bliver til karamel, når man koger den i 3 timer 🙂
Mvh. Mette
Vibeke
Hvordan opbevares kagerne? På køl? Jeg har bagt dem i dag, og de skal først spises i morgen.
metteskutter
Hej Vibeke
Du kan både opbevare dem i køleskabet eller på køkkenbordet. Sørg for at de er pakket i en tætsluttet pose eller bøtte så de ikke bliver tørre.
Mvh. Mette
Vibeke
Tusind tak for hurtigt svar 🙂
Hav en dejlig weekend!