Antal: personer
En fuldstændig fantastisk bradepandekage, som består af en svampet mazarinkage, en hindbærskum uden husblas og en masse friske frugter og bær. Den er super nem og hurtig at lave, og så har man en lækker kage til mange!
Udstyr til denne opskrift:
- Bradepande (Ca. 30x22 cm) (reklamelink)
Ingredienser:
Mazarinkage:
- 100 gram smør
- 4 æg
- 150 gram sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 150 gram marcipan (revet)
- 2 dl mælk
- 330 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
Hindbærskum:
- 3 dl piskefløde
- 100 gram hindbær
- 50 gram flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 spsk citronsaft
Derudover:
- 200 gram friske jordbær
- 125 gram friske hindbær
- 2 kiwi
- 3 halve ferskner i sukkerlage
- Evt. 50 gram hakket chokolade
Fremgangsmåde:
Mazarinkage:
- Smelt smørret og sæt det til side indtil du skal bruge det.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.
- Tilsæt revet marcipan.
- Tilsæt hvedemel og bagepulver sammen med mælk. Pisk det godt sammen på laveste hastighed.
- Pisk til sidst det smeltede smør med.
- Beklæd en bradepande (ca. 30x22 cm) med bagepapir og fordel dejen deri.
- Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter
Hindbærskum:
- Pisk fløden til en let flødeskum.
- Mos hindbærrene sammen med flormelis, vaniljesukker og citronsaft.
- Vend hindbærkompotten sammen med flødeskummet.
- Fordel hindbærskummet ovenpå den afkølede kage og pynt med friske jordbær, hindbær, kiwi og ferskner i sukkerlage.
- Drys evt. lidt hakket chokolade på toppen
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar