Antal: stk
De skønneste brownie cookies, som har en perfekt balance mellem intens chokoladesmag og en sprød overflade.
Ingredienser:
Cookie brownies
- 300 gram mørk chokolade
- 200 gram smør
- 325 gram sukker
- 3 æg
- 210 gram hvedemel
- 40 gram kakaopulver
- 1,5 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
- Smelt forsigtigt chokolade og smør sammen.
- Imens piskes æg og sukker sammen indtil det er helt lyst og luftigt.
- Tilsæt den smeltede chokoladeblanding og pisk det sammen.
- Tilsæt hvedemel, kakaopulver, bagepulver og salt.
- Pisk det sammen ved laveste hastighed indtil dejen er ensartet.
- Klargør en bageplade beklædt med bagepapir.
- Afsæt klatter på størrelse med en spiseske. Jeg kunne have plads til 9 cookies på en bagplade.
- Bag dine cookies ved 180 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.
- Lad dem køle helt af på en rist og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Irma Schreiner
Den ser ulækkert lækker ud og det flyver lige ned på sidebenene!!!
metteskutter
Haha, ja de er farligt lækre 😋
Eva
Hvor længe mon dejen kan holde sig i køleskabet? Kan man alternativt forme dejen til kugler og fryse ned, så de er klar til bagning senere? De ser så gode ud 🙂
Bianca
Hvor længe kan de holde sig friske i en lufttæt bøtte?
MettesMadmagi
Hej Bianca
Ca. 3-4 dage.
Mvh. Mette