Antal:
En super syndig brownie med den lækreste, bløde karamel i midten. Denne opskrift vil med garanti tilfredsstille dine cravings! Server den gerne sammen med is og friske bær.
Udstyr til denne opskrift:
- Firkantet form (ca. 20x20 cm)
Ingredienser:
Brownie
- 150 gram mørk chokolade
- 150 gram smør
- 50 gram sukker
- 125 gram hvedemel
- 1/2 tsk salt
- 3 æg
Karamel:
- 1 dåse dulce de leche
- 40 gram Salted caramel crispearls (reklamelink)
Fremgangsmåde:
- Smelt chokoladen sammen med smør.
- Tilsæt sukker.
- Tilsæt mel og havsalt til chokoladeblandingen og rør til det hele er ensartet.
- Rør til sidst æggene i dejen.
- Kom halvdelen af browniedejen i formen (ca. 20×20 cm).
- Læg ca. 8 små spsk dulche de leche godt fordelt ovenpå dejen og drys med crispearls.
- Kom derefter den resterende browniedej på toppen og fordel det.
- Bag kagen ved 170 grader i ca. 20 minutter.
- Lad kagen køle af inden servering.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar