Antal: chokoladeforme
Fantastiske fyldte chokolader med pebermyntfyld, der smager lidt som After Eight chokolader. Himmelsk smagsoplevelse!
Udstyr til denne opskrift:
- 2 chokoladeforme
- Sprøjteposer (reklamelink)
Ingredienser:
Chokoladeskaller:
- 600 gram mørk chokolade
- Evt. farvet kakaosmør
Pebermyntefyld:
- 1/2 dåse kondenseret mælk
- 2 tsk pebermynte ekstrakt (reklamelink)
Fremgangsmåde:
Chokoladeskaller:
- Dekorer evt. formene med farvet kakaosmør inden du går i gang.
- Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn.
- Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.
- Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller.
- Bank formen let ned i bordet og vend derefter formen på hovedet, mens du banker let på siden af den, så alt det overskydende chokolade falder ud.
- Skrab derefter formen for overskydende chokolade både på toppen og siderne.
- Sæt chokoladeformen i køleskabet i 5-10 minutter.
Pebermyntefyld:
- Bland kondenseret mælk og pebermynte ekstrakt.
- Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld det i dine chokoladeskaller.
- Luk derefter chokoladeskallerne med et lag tempereret chokolade og skrab for overskydende chokolade.
- Sæt chokoladeformen i køleskabet i ca. 20 minutter, hvorefter de nemt kan bankes ud af formen, hvis chokoladetempereringen er lykkedes.
- Opbevar chokoladerne køligt i en tætsluttende beholder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar