• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
Mettes Madmagi 183x57
Menu
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt
  • Kage & Dessert
    • Lagkager
    • Skærekager
    • Desserter
    • Cheesecake
    • Portionsanrettede desserter
    • Cookies og småkager
    • Cupcakes og muffins
    • Moussekager
    • Glaze kager
    • Flødeboller
    • Tærter
    • Chokolade
    • Is
    • Juleopskrifter
    • Fastelavn
    • Nytårskager og desserter
    • Påskekager og -desserter
  • Brød og boller
    • Boller
    • Brød
    • Rugbrød
  • Mad
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Madpakke idéer
    • Baby- og børnemad
    • Salater
    • Forretter
    • Appetizers
    • Tilbehør
    • Snacks
  • Om mig / Kontakt

Hjemmelavet chokoladebrud med tørret frugt

4. december 2018 Skriv kommentar

Home » Chokolade » Hjemmelavet chokoladebrud med tørret frugt

Hvid chokoladebrud med tørret frugt

Hjemmelavet chokoladebrud med tørret frugt
Disse hvide chokoladebrud med tørret frugt er den perfekte løsning, når lækkersulten melder sig. De små stykker chokolade er fyldt med en herlig eksotisk smag fra tørret frugt og kokos. Det er en skøn kombination af sødt og frugtig smag.
Chokoladebrud er både hurtige og nemme at lave, og de kræver ikke meget forberedelse. På ingen tid har du en lækker snack. Prøv at variere med forskellige typer tørrede frugter for at tilpasse smagen præcis som du vil.
Ingen vurderinger endnu
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
(undgå sort skærm)

Ingredienser
  

Hvid chokoladebrud med tørret frugt:

  • 75 gram hvid chokolade
  • Usaltede pistacienødder (reklamelink)
  • Tørret frugt efter eget valg (jeg har brugt tørret ananas og papaya)
  • Kokosflager

Fremgangsmåde
 

  • Temperer den hvide chokolade til en arbejdstemperatur på ca. 28-30 grader og hæld den ud på et stykke bagepapir.
  • Hak pistacienødderne.
  • Drys pistacienødder, tørret frugt og kokosflager ovenpå chokoladen.
  • Sæt chokoladen på køl til den er størknet.
  • Bræk/skær herefter chokoladen i små stykker.

Spørgsmål & svar

Hvordan opbevarer jeg chokoladebrud med tørret frugt?
Chokoladebrud med tørret frugt opbevares bedst i en lufttæt beholder på et køligt og tørt sted. Når de opbevares korrekt, kan de holde sig i op til 2 uger.
Kan jeg bruge en anden type chokolade til chokoladebruddene?
Ja, du kan eksperimentere med forskellige typer chokolade alt efter, hvad du foretrækker. Du kan bruge mørk chokolade, mælkechokolade eller endda hvid chokolade, som i opskriften. Hvis du ønsker en lidt sødere version, kan du vælge mælkechokolade, og for en mere intens smag kan du vælge mørk chokolade.
Kan jeg bruge andre typer tørret frugt i chokoladebruddene?
Ja, Denne opskrift på chokoladebrud med tørret frugt kan laves med forskellige tørrede frugter. Prøv f.eks. tørrede blåbær, tranebær eller abrikos. Du kan også tilføje lidt hakkede nødder for at tilføje et sprødt element til dit chokoladebrud.
Er chokoladebrud med tørret frugt en sund snack?
Chokoladebrud med tørret frugt er en lækker snack, men som med alle søde sager er det bedst at nyde dem med måde. Tørret frugt giver en naturlig sødme og masser af smag, mens chokoladen tilfører den ønskede sødme og lækre konsistens. 
Hvordan kan jeg gøre chokoladebruddene mere eksotiske?
For at gøre dine chokoladebrud med tørret frugt endnu mere eksotiske, kan du tilføje tørrede frugter som mango, papaya eller ananas. Du kan også tilføje et drys af chili eller ingefær for at give dem et ekstra pift og en spændende smag.
Kan jeg lave chokoladebrudene på forhånd?
Ja, du kan sagtens lave chokoladebrudene på forhånd. Faktisk kan de holde sig i op til en uge, så du kan lave dem i god tid.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Print opskriften

FLERE GODE OPSKRIFTER:

Fyldte chokolader med hindbærtrøffelFyldte chokolader med hindbærtrøffel Fyldte chokolader med karamelcrunchFyldte chokolader med karamel crunch Hjemmelavede Snickers barer - chokoladebarer med karamel, fransk nougat og peanutsHjemmelavede Snickers bar – chokoladebar med karamel, fransk nougat og peanuts Fyldte chokolader med mintFyldte chokolader med mint Fyldte chokolader med orangeknasFyldte chokolader med orangeknas Fyldte chokolader med passionsfrugtFyldte chokolader med passionsfrugt Fyldte chokolader med karamelFyldte chokolader med karamel Fyldte chokolader med kaffeganacheFyldte chokolader med kaffe

Skrevet i: Chokolade

Previous Post: « Brændte mandler med vanilje
Next Post: Luksus Bounty kugler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Cookie- og privatlivspolitik

Sociale medier

Facebook Instagram Pinterest

Vurdering af opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required