Hvid chokoladebrud med tørret frugt

Disse hvide chokoladebrud med tørret frugt er den perfekte løsning, når lækkersulten melder sig. De små stykker chokolade er fyldt med en herlig eksotisk smag fra tørret frugt og kokos. Det er en skøn kombination af sødt og frugtig smag.Chokoladebrud er både hurtige og nemme at lave, og de kræver ikke meget forberedelse. På ingen tid har du en lækker snack. Prøv at variere med forskellige typer tørrede frugter for at tilpasse smagen præcis som du vil.
Forberedelse:
Tilberedning:
Tid i alt:
Ingredienser
Hvid chokoladebrud med tørret frugt:
- 75 gram hvid chokolade
- Usaltede pistacienødder (reklamelink)
- Tørret frugt efter eget valg (jeg har brugt tørret ananas og papaya)
- Kokosflager
Fremgangsmåde
- Temperer den hvide chokolade til en arbejdstemperatur på ca. 28-30 grader og hæld den ud på et stykke bagepapir.
- Hak pistacienødderne.
- Drys pistacienødder, tørret frugt og kokosflager ovenpå chokoladen.
- Sæt chokoladen på køl til den er størknet.
- Bræk/skær herefter chokoladen i små stykker.
Spørgsmål & svar
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar