Antal: personer
En skøn og svampet mazarin kage med knas fra pekannødder og friske bær.
Udstyr til denne opskrift:
- Springform Ø18 cm (Reklamelink)
Ingredienser:
Mazarinkage med citron:
- 100 gram marcipan
- 125 gram sukker
- 125 gram blødt smør
- 3 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 80 gram hvedemel
- 1 citron (saften og fintrevet skal)
- 50 gram Pekannødder
Hindbærskum:
- 1 dl piskefløde
- 50 gram hindbær
- 1/2 spsk citronsaft
- 1/2 spæk flormelis
Derudover:
- Friske hindbær
- Friske jordbær
- Sølv krymmelkugler (reklamelink)
Fremgangsmåde:
Mazarinkage med citron:
- Pisk marcipan, sukker og smør sammen til det bliver helt ensartet og cremet.
- Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Pisk dejen indtil den er lys og luftig.
- Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, citronsaft og fintrevet citronskal til dejen og vend det sammen.
- Beklæd en springform (Ø18 cm) med bagepapir i bunden og fordel dejen deri.
- Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Hindbærskum:
- Pisk fløden til flødeskum.
- Mos hindbærrene sammen med citronsaft og flormelis.
- Vend hindbærkompotten i flødeskummet sammen med flormelis.
- Fordel hindbærskummet ovenpå den afkølede kage og pynt med friske jordbær, hindbær og sølv krymmelkugler.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar