Antal:
En svampet halloween kage bestående af græskarkage med varme krydderier og en cremet og lækker cream cheese frosting på toppen. Ovenpå er der tegnet et spindelsvæv med mørk chokolade og pyntet med mørkt krymmel og spiseligt guldstøv. En virkelig nem og hurtig Halloweenkage!
Udstyr til denne opskrift:
- Springform Ø18 cm (reklamelink)
Ingredienser:
Græskarkage:
- 2 æg
- 200 gram brun farin
- 1 dl olie
- 200 gram Hokkaido græskar
- 150 gram mel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk stødt kanel
- 1/2 tsk stødt nellike
- 1/2 tsk stødt ingefær
- 1/2 tsk salt
Cream cheese frosting:
- 100 gram flødeost naturel
- 75 gram flormelis
- 50 gram smør (stuetempereret)
Pynt:
- 50 gram mørk chokolade
- Chokoladekrymmel
- Spiselige guldflager (reklamelink)
Fremgangsmåde:
Græskarkage:
- Æg og brun farin piskes sammen til en lys og tyk masse
- Tilsæt olien lidt ad gangen
- Tilsæt alle de tørre ingredienser: mel, bagepulver, kanel, nellike, ingefær og salt og vend det i dejen
- Kom Hokkaido græskar i en minihakker og blend det helt fint
- Vend det blendede Hokkaido græskar i dejen
- Beklæd en springform (Ø18 cm) med bagepapir i bunden og fordel dejen deri.
- Bag kagen ved 170 grader i ca. 45-50 minutter.
Cream cheese frosting:
- Pisk smørret luftigt og tilsæt flormelis lidt efter lidt
- Pisk det hvidt og luftigt
- Tilsæt derefter flødeost og pisk ved laveste hastighed KUN indtil frostingen er ensartet
- Fordel frostingen på toppen af din helt afkølede kage
Pynt:
- Smelt 50 gram chokolade og kom det i en sprøjtepose
- Klip et lille hul i enden af sprøjteposen og dekorerer din kage med et spindelvævsmønster
- Afslut med lidt krymmel og spiseligt guld
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Inger Jensen
Hej Mette. Jeg har bagt græskarkagen i dag ❤️ Den er super lækkert, den smager rigtig godt ❤️ . Den er dejlig svampet 🎃🎃🎃❤️❤️❤️
metteskutter
Hej Inger
Tusind tak! Det er jeg glad for at høre 😊
Mvh. Mette