Antal: stk
Super skønne, krydrede og smagsfulde pumpkin spice cookies. De smager helt vildt godt og er et perfekt bud på en lækker efterårs-cookie. Disse cookies er chewy indeni og sprøde udenpå – ligesom en helt perfekt cookie skal være, efter min mening.
Ingredienser:
- 225 gram smør (stuetempereret)
- 165 gram brun farin
- 65 gram flormelis
- 1 tsk vaniljesukker
- 45 gram Hokkaido græskar
- 320 gram hvedemel
- 1 tsk natron
- 1/2 tsk salt
- 175 gram Gold chokolade (Reklamelink)
Derudover:
- 1 tsk kanel
- 1 tsk muskatnød
- 1/2 tsk ingefær
- 1/2 tsk nellike
- 3 spsk sukker
Fremgangsmåde:
- Pisk smør, brun farin, flormelis og vaniljesukker sammen til en ensartet masse.
- Kom Hokkaido græskar i en minihakker og blend det til en fin puré.
- Tilsæt græskarpuré, mel, natron og salt til smør-sukker blandingen og rør det godt sammen.
- Til sidst røres Gold chokoladen i dejen.
- Bland kanel, muskatnød, ingefær, nellike og sukker i en skål.
- Tril dejen til kugler på ca. 35 g. og tril dem i kryddersukker-blandingen.
- Placer cookie-kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at placere dem med meget mellemrum, da de flyder ud. Tryk dine cookies flade.
- Bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar