Antal: store cookies
Helt fantastiske cookies med M&Ms- helt perfekt sprøde i kanten og chewy inden i Hvis man ikke ønsker at de bliver nær så store, så kan man lave cookies á 45 gram pr. stk. i stedet for 65 gram. Husk at trække 1-2 minutter af bagetiden fra, hvis du laver dem mindre.
Ingredienser:
Ingredienser:
- 200 gram smør
- 150 gram sukker
- 250 gram brun farin
- 1 tsk salt
- 2 æg
- 350 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 200 gram M&Ms
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Smelt smørret og rør det sammen med sukker, brun farin og salt.
- Rør derefter æggene i.
- Tilsæt også mel og bagepulver og rør dejen sammen til en ensartet masse.
- Kom dejen på køl i et par timer (gerne til dagen efter) eller på frys i ca. 30 minutter, hvis du vil bage med det samme.
- Tril dejen til kugler på ca. 65 gram.
- “Dyp” dem i en skål med M&Ms så de sidder fast på overfladen af cookie-kuglen.
- Placer M&Ms cookie-kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at placere dem med meget mellemrum, da de flyder ud.
- Bag dem ved 180 grader i ca. 16-18 minutter.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Tilde Hartvig
Kan dejen godt hvile i to dage i køleskabet?
metteskutter
Hej Tilde
Ja, det kan den sagtens. Du kan endda lade dejen ligge i køleskabet i op til 4-5 dage ☺️
Mvh. Mette